Βάλτε τα φασόλια με τα καρότα και τα κρεμμύδια στην κατσαρόλα και ρίξτε 1 λίτρο νερό.
Διαλύστε
τον πελτέ σε λίγο νερό και ρίξτε τον στην κατσαρόλα. Προσθέστε τις
τριμμένες ντομάτες και το σέλινο και μαγειρέψτε τα χωρίς να αλατίσετε σε
μέτρια φωτιά για 45 λεπτά. Αλατίστε και συνεχίστε το μαγείρεμα για 20
λεπτά ακόμα.
Κόψτε τα λουκάνικα σε λεπτές φέτες. Σοτάρετέ τα σε
3-4 κουταλιές ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και ανακατέψτε τα με τα βρασμένα
φασόλια.
Αδειάστε το φαγητό σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ψήστε στους 180ο C για 45 λεπτά.
Πασπαλίστε με το μαϊντανό και σερβίρετε. www.ethnos.gr