Δίας στον Υδροχόο από 19 Δεκεμβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι βλέψεις και τα πλάνα δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με την προσωπική βελτίωση, θα πάρουν έκταση και σε κοινωνικό επίπεδο. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός αυτοπεποίθηση και ανάγκη για ελευθερία κινήσεων. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ιδιαίτερες και πρωτοποριακές θα είναι οι προτάσεις που θα ακουστούν, θα οδηγήσουν στην άνοδο και στη βελτίωση.

Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ανακαλύψεις, ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης.

Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες και συνεργασίες. Διευρύνεται ο κοινωνικός και φιλικός κύκλος, θα σχηματιστούν σύνολα ατόμων με κοινές πεποιθήσεις και ιδεολογίες.

ΚΡΙΟΣ

Η εμφάνιση του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ανοίγεται η δυνατότητα να αποκτήσετε καινούργιους φίλους, να συναναστραφείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας. Αρκετές θα είναι οι επαφές και οι συναντήσεις σας, θα μπορέσετε να ανταλλάξετε γνώμες και απόψεις, δεν αποκλείεται να σας δοθούν τα ερεθίσματα να ασχοληθείτε σε πρακτικό επίπεδο με τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις. Η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για αναδόμηση και σύσφιξη σχέσεων, θα καταφέρετε να αλλάξετε τη δομή των επαφών σας. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και πνευματικής ανοίγονται νέοι ορίζοντες, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα τρέξτε τα βήματα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ερχομός του Δία στον Υδροχόο ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για επαγγελματική εξέλιξη, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε την καριέρα σας. Δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη και την άνοδο σας. Οργανώστε τα πλάνα σας, προχωρήστε σε δυναμικές ενέργειες, θα μπορέσετε να κάνετε τη θεωρία πράξη. Προσπαθήστε να βγάλετε στην επιφάνεια τη ρεαλιστική πλευρά της προσωπικότητας σας, στην περίπτωση που σας γίνουν προτάσεις και εμφανιστούν καινούργια ανοίγματα θα πρέπει να είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά.  Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμένοι, θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και την προσκόλληση. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε επαγγελματικές συνεργασίες, αξιοποιήστε τα προσόντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο ερχομός του Δία στον Υδροχόο έκταση θα δώσει στην πνευματικότητα σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διορατικότητα και οξυδέρκεια. Ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσετε την οπτική σας. Στις περιπτώσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες να ξέρετε πως θα είναι προσπελάσιμες, περαστικά θα είναι τα εμπόδια, ωστόσο μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, θα μπορέσετε να επηρεάσετε αλλά και να επηρεαστείτε, δεν αποκλείεται να συναναστραφείτε με άτομα που θα διευρύνουν την πνευματικότητα σας. Αξιοποιήστε τα επαγγελματικά ανοίγματα θα καταλήξουν σε προσοδοφόρες οικονομικές συνεργασίες, κινηθείτε με σύνεση αποφεύγοντας την υπεραισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Δία στον Υδροχόο δημιουργική θα κάνει τη σκέψη σας, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, θετικά θα είναι τα αποτελέσματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με κληρονομιές ή με περιουσιακά στοιχεία. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις βλέψεις σας, ευνοούνται τα νέα άλματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και ρεαλισμός, στην περίπτωση που έρθουν στην επιφάνεια παλιές ανασφάλειες θα είστε σε θέση να εστιάσετε στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων και να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις, ώριμος θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις, οι βλέψεις σας θα είναι σοβαρές. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε αξιόλογο πρόσωπο που θα σας δώσει το άνοιγμα για έναρξη σχέσης.  

ΛΕΩΝ

Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο σας φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Αρκετές θα είναι οι επαφές και οι συναντήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να συνεργαστείτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δώστε έμφαση στις δημόσιες σχέσεις και επαφές, θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις καταστάσεις με σοβαρότητα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακούσετε σοβαρές προτάσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή. Στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερή σχέση ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δέσμευση επισημοποίηση ή συγκατοίκηση. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, προσπαθήστε να αποκτήσετε συγκεκριμένες βλέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Δία στον Υδροχόο σας καλεί να οργανωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα υπάρξουν ανοίγματα και ευκαιρίες που θα πρέπει να σας βρουν με συγκεκριμένους στόχους. Δεν αποκλείεται να υπάρξει φόρτο εργασίας, θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε και να κλείσετε εκκρεμότητες της προηγούμενης περιόδου. Στο εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι συνθήκες και οι σχέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να περάσουν σε διαφορετικό επίπεδο οι συνεργασίες. Προσοχή στο έντονο άγχος και στις εσωτερικές φοβίες, δεν θα πρέπει να αφήσετε τις ανασφάλειες να σας καταβάλλουν. Δώστε έμφαση στη διατροφή σας και γενικότερα στην υγεία και την σωματική σας κατάσταση. Κινηθείτε εντός ορίων, καλό θα είναι να μην γίνει υπέρβαση γιατί αυτό θα προκαλέσει όχι μόνο σωματική κούραση αλλά και ψυχολογική.

ΖΥΓΟΣ

Η εμφάνιση του Δία στον Υδροχόο θα καταφέρει να σας ενδυναμώσει σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία και διάθεση για απελευθερωμένες ενέργειες. Θα διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, αρκετές θα είναι οι συναναστροφές, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να αποκτήσετε καινούργιους φίλους. Οργανωθείτε σε επίπεδο συλλογικής δράσης, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, θα σας κάνουν προτάσεις να ενσωματωθείτε σε κοινωνικά σύνολα ομοίων πεποιθήσεων. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε την ανάγκη να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε, θα είστε σε θέση να στηρίξετε και να προσφέρετε τη βοήθειά σας. Έμφαση θα δώσετε στην πορεία των σχέσεων σας κυρίως των προσωπικών. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Εσείς που διατηρείτε σχέση στόχο θα βάλετε την ισορροπία και την κατοχύρωση, θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στις σχέσεις και στις επαφές με το κοντινότερο περιβάλλον σας είτε αυτό είναι το οικογενειακό, είτε το φιλικό. Θα έχετε τη δυνατότητα να αναδομήσετε τις σχέσεις σας, θα υπάρξει ψυχολογική στήριξη και συναισθηματική κατανόηση. Δεν αποκλείεται να εισχωρήσετε σε σύνολα που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις και να δώσετε έκταση στην πνευματικότητα σας. Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε με αισιοδοξία, θα λάβετε τη στήριξη και το ενδιαφέρον που αναζητάτε. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Στο εργασιακό σας περιβάλλον κινηθείτε με συγκατάβαση, προσπαθήστε να συνεργαστείτε με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο έκταση θα δώσει στη διανόηση σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διορατικότητα και οξυδέρκεια. Θα έχετε τη διάθεση να συναναστραφείτε με καινούργιες προσωπικότητες που ενδεχομένως να είναι διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Οι πληροφορίες που θα συλλέξετε θα σας βοηθήσουν να δώσετε έκταση στην πνευματικότητα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε την ανάγκη για ταξίδια μετακινήσεις και εξορμήσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος δεν θα υπάρξουν εμπόδια και ακυρώσεις. Δώστε έμφαση στις δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, οι γνωριμίες και οι συνεργασίες που θα προκύψουν θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας αποφεύγοντας τις υπερβολές. Κινηθείτε συγκροτημένα, βάλτε στόχο τη σταθεροποίηση και την κατοχύρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα του Δία από το ζώδιό σας στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, δεν αποκλείεται να αλλάξετε την οπτική σας, ίσως το ενδιαφέρον σας να στραφεί σε καινούργιες δραστηριότητες. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας, μην αφήσετε πίσω σας εκκρεμότητες. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα βρείτε χορηγούς και υποστηρικτές για τα καινούργια σας εγχειρήματα. Ευνοούνται τα άλματα και τα ρίσκα, πάρτε πρωτοβουλίες, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Κινηθείτε συγκροτημένα, οργανώστε τις ενέργειές σας, προσοχή στην υπεραισιοδοξία. Θα έχετε τη δυνατότητα να αποδείξετε τις ικανότητές σας και να αξιοποιήσετε τα προσόντα σας, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συγκροτημένες ενέργειες και όχι σπασμωδικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εμφάνιση του Δία στο ζώδιό σας, σας ανοίγει καινούργιους ορίζοντες τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και πνευματικής. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, ανοίγει ο δρόμος για να ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο κοινωνικό σύνολο, θα μπορέσετε να οργανώσετε μία συλλογική δράση με στόχο την αλληλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ανάγκη για δραστηριοποίηση και διορατικότητα. Στις περιπτώσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, αιχμηρή θα είναι η αντίληψη σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε να ανακαλύψετε και να βελτιωθείτε, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας και να σταθεροποιήσετε τις βλέψεις σας. Καινούργιες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνισή τους θα μπορέσετε να διευρύνετε τους κύκλους σας, παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να επηρεάσετε τις αντιλήψεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και να βγείτε από τον αρνητισμό. Θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τις έντονες εσωτερικές ανησυχίες που σας δημιουργούν αναστολές. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα ανοίξει έναν καινούργιο ορίζοντα. Αρκετές θα είναι οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε καινούργιους φίλους. Σε επαγγελματικό επίπεδο τα ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες. Ευνοούνται τα άλματα και τα νέα εγχειρήματα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τις ενέργειές σας και να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Τα συμβάντα θα καταφέρουν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, θα ενισχυθεί η εσωτερική σας άμυνα.

Πηγή:myastro.gr