Πώς να φτιάξετε σπιτική μαρμελάδα πορτοκάλι

Υλικά

  • 1 κιλό πορτοκάλια
  • 1 λεμόνι
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 1 ξύλο κανέλας
  • 2 λίτρα νερό

Εκτέλεση

  1. Πλύνετε καλά τα πορτοκάλια και το λεμόνι και κόψτε σε μικρά κομματάκια.
  2. Τοποθετήστε σε μια κατσαρόλα και βράστε για 5- 10 λεπτά ώστε να ξεπικρίσουν.
  3. Σουρώστε και τοποθετήστε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα.
  4. Αφήστε να βράσουν για 40 λεπτά.
  5. Αφαιρέστε την κανέλα και τοποθετήστε τη μαρμελάδα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
  6. Χτυπήστε μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή.
  7. Χωρίστε σε γυάλινα αποστειρωμένα βάζα.      www.newsbeast.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων