Πίτα με κολοκυθάκια και παρμεζάνα

Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κολοκυθάκι
  • 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 3/4 φλ. τσαγιού γάλα ελαφρύ
  • 2 αβγά
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι          

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
    Βήμα 2
    Λιπάνετε ελαφρώς την επιφάνεια ενός ταψιού.
    Βήμα 3
    Τοποθετήστε ομοιόμορφα τα κολοκυθάκια, την ντομάτα και το κρεμμύδι στη βάση του ταψιού.
    Βήμα 4
    Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
    Βήμα 5
    Ρίξτε το μείγμα στο ταψί, πάνω από τα κολοκυθάκια.
    Βήμα 6
    Ψήστε για περίπου 35 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.
    Βήμα 7
    Αφήστε να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν κόψετε την πίτα.          www.newsbeast.gr