Υλικά για 2-4 άτομα
- 1 φλιτζάνι ρύζι
- 200 γρ. σοκολάτα υγείας
- 1 λίτρο γάλα σόγιας
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1/4 κ.γλ. κανέλα
Εκτέλεση
Βήμα 1Σε χαμηλή θερμοκρασία ζεσταίνετε το γάλα σόγιας και προσθέτετε την κανέλα και τη βανίλια, καθώς και δύο κουταλιές ζάχαρη.Βήμα 2Τοποθετείτε το ρύζι στο ζεστό γάλα και σιγοβράζετε για περίπου μισή ώρα.Βήμα 3Μόλις κάψει το ρύζι, προσθέτετε την κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια και ανακατεύετε καλά. Συνεχίζετε να ανακατεύετε έως ότου το ρύζι απορροφήσει όλα τα υγρά.Βήμα 4Σερβίρετε σε μπολάκια και τοποθετείστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μιάμιση ώρα. www.newsbeast.gr