Σκαλοπίνια με πορτοκάλι

Υλικά

  • 800 γρ. σκαλοπίνια
  • λίγο βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι
  • Χυμό από μισό πορτοκάλι
  • 1 φλ. τσ. κρέμα γάλακτος
  • Mισό φλ. τσ. εστραγκόν
  • Αλάτι και πιπέρι       

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Πλένουμε και σκουπίζουμε τα σκαλοπίνια. Κατόπιν, βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
    Βήμα 2
    Ρίχνουμε τα σκαλοπίνια στη κατσαρόλα μέχρι να ροδίσουν καλά μπρος-πίσω. Τα σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού, προσθέτουμε το εστραγκόν, το αλάτι και το πιπέρι και τα σιγοβράζουμε σκεπασμένα για περίπου 17-18 λεπτά.
    Βήμα 3
    Στο τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για άλλα 7-8 λεπτά.    www.newsbeast.gr