Υλικά
- 800 γρ. σκαλοπίνια
- λίγο βούτυρο
- 1 κρεμμύδι
- Χυμό από μισό πορτοκάλι
- 1 φλ. τσ. κρέμα γάλακτος
- Mισό φλ. τσ. εστραγκόν
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1Πλένουμε και σκουπίζουμε τα σκαλοπίνια. Κατόπιν, βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι.Βήμα 2Ρίχνουμε τα σκαλοπίνια στη κατσαρόλα μέχρι να ροδίσουν καλά μπρος-πίσω. Τα σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού, προσθέτουμε το εστραγκόν, το αλάτι και το πιπέρι και τα σιγοβράζουμε σκεπασμένα για περίπου 17-18 λεπτά.Βήμα 3Στο τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για άλλα 7-8 λεπτά. www.newsbeast.gr