Υλικά
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 20 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 200 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. σκόνη κακάο
- 2 βανίλιες
- 70 ml ηλιέλαιο
- 600 ml γάλα καρύδας
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 2 πρέζες αλάτι
- Βούτυρο και σκόνη κακάο για τη φόρμα
Εκτέλεση
Βήμα 1Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Βήμα 2Προετοιμάστε τη φόρμα βουτυρώνοντας ελαφρώς και πασπαλίζοντας με σκόνη κακάο.Βήμα 3Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε με μία σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Βήμα 4Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα για κέικ και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά. www.newsbeast.gr