Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
- 4 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 3 κ. γλ. μαγειρική σόδα
- 3 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 3 φλ. τσαγιού νερό
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
Βήμα 1Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και λιπάνετε ένα ταψί 23 εκ.Βήμα 2Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το αλεύρι, την σκόνη κακάο, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι και ανακατέψτε.Βήμα 3Προσθέστε την ζάχαρη, το λάδι, το νερό και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Βήμα 4Ρίξτε το μείγμα στα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα. www.newsbeast.gr