Υγεινό παγωτό ξυλάκι με 3 υλικά από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Χρόνος Προετοιμασίας
2 Λεπτά

Μερίδες
5

Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολο

Υλικά

1 γιαούρτι
1 ώριμη μπανάνα
2 κ.σ μέλι

Εκτέλεση

Σε ένα μούλτι, βάζουμε όλα μας τα υλικά και τα πολτοποιούμε καλά (αν έχετε ραβδομπλέντερ μπορείτε και με αυτό ).
Έπειτα, παίρνουμε τις φόρμες για παγωτό ξυλάκι, τις γεμίζουμε και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη για 4 ώρες τουλάχιστον.
Αφού τα παγωτά μας παγώσουν καλά, τα ξεφορμάρουμε ζεσταίνοντας ελαφρώς με τα χέρια μας τις φόρμες.
Γαρνίρουμε προαιρετικά με λιωμένη κλασική κουβερτούρα.         Πηγή: Dimitriosmakriniotis.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Εσείς γνωρίζετε τις βασικές ανάγκες ενός σκύλου...

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Άρθρο κόλαφος του Hugo Dixon στο Reuters: Ήρθε η ώρα να ανησυχήσουμε ξανά για την Ελλάδα

Ρωσικό δημοσίευμα: Η Τουρκία εξομαλύνει τις σχέσεις με το Ισραήλ για να χτυπήσει την Ελλάδα

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Σούπερ Μάρκετ: Όλα για να σωθεί η κερδοφορία

Μήλα τους για το πώς θα βγάλουν τον χειμώνα...

Ποια αθλήματα παρατείνουν τη ζωή περισσότερο

Ο μέγας μύθος της ακυβερνησίας...

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων