Υγεινό παγωτό ξυλάκι με 3 υλικά από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Χρόνος Προετοιμασίας
2 Λεπτά

Μερίδες
5

Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολο

Υλικά

1 γιαούρτι
1 ώριμη μπανάνα
2 κ.σ μέλι

Εκτέλεση

Σε ένα μούλτι, βάζουμε όλα μας τα υλικά και τα πολτοποιούμε καλά (αν έχετε ραβδομπλέντερ μπορείτε και με αυτό ).
Έπειτα, παίρνουμε τις φόρμες για παγωτό ξυλάκι, τις γεμίζουμε και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη για 4 ώρες τουλάχιστον.
Αφού τα παγωτά μας παγώσουν καλά, τα ξεφορμάρουμε ζεσταίνοντας ελαφρώς με τα χέρια μας τις φόρμες.
Γαρνίρουμε προαιρετικά με λιωμένη κλασική κουβερτούρα.         Πηγή: Dimitriosmakriniotis.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων