Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Να προσέχετε τα λόγια που θα κρύβονται από τις κουβέντες που θα ακούτε. Επίσης όμως, θα πρέπει να προσέχετε και εσείς τι λέτε και που, γιατί οι ειδήσεις που θα αναπαράγονται στο παρασκήνιο και που θα αφορούν δικά σας λεγόμενα ίσως σας βάλουν σε μπελάδες. Ακόμα, ίσως βιώσετε μια διάψευση στις όποιες προσδοκίες είχατε,

ιδίως αν αυτές αφορούσαν συναισθηματικές σας σχέσεις. Προσοχή σε πιθανή εμπλοκή σας σε αδιέξοδες ερωτικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οικονομικά θέματα γιατί μπορεί να θελήσουν να σας ξεγελάσουν ή να σας κάνουν να πιστέψετε άλλα αντί άλλων με σκοπό να σας πάρουν μια καλή οικονομική συμφωνία στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέξετε τις φιλικές και γενικά τις κοινωνικές επαφές σας, διότι μπορεί να εξιδανικεύσετε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν θα διστάσουν να σας προδώσουν για το δικό τους συμφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να προσέξετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις διότι με την όψη αυτή οποιαδήποτε, σχετική με την καριέρα σας, μυστική συμφωνία, που ενδεχομένως κάνετε, θα γίνει γνωστή μέσα από κάποιο επικοινωνιακό δικό σας λάθος με καταστροφικά για εσάς αποτελέσματα. Ίσως να αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει καθόλου πρόγραμμα στη ζωή σας και ότι μοιάζει σαν να βαδίζετε με τα μάτια κλειστά. Προσέξτε πολύ τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν και κυρίως προσέξτε τον γάμο σας, όσοι έχετε.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρώτη εντύπωση λένε ότι είναι πάντα η σωστή! Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά στα υπόψιν σας διότι μπορεί μέσα στην διάθεσή σας να είστε πιο φιλικοί και εγκάρδιοι με τους άλλους να μην δώσετε σημασία στο καμπανάκι κινδύνου που θα σας χτυπάει η διαίσθηση σας. Επίσης, η όψη αυτή μπορεί να σας φέρει ανάμικτα συναισθήματα τα οποία θα σας προκαλέσουν σύγχυση με αποτέλεσμα να έχετε μπερδέματα, ειδικά σε σχέση με ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας τονίσει την ανάγκη να έχετε σωστές κοινωνικές επαφές έτσι ώστε να βελτιώσετε το επίπεδο των οικονομικών σας. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε για τυχόν παρασκηνιακές ενέργειες ατόμων που εποφθαλμιούν, τόσο την κοινωνική σας θέση, όσο και τις οικονομικές σας απολαβές. Από την άλλη οι ερωτικές σας σχέσεις ζωντανεύουν για τα καλά αλλά καλό θα ήταν να προσέξετε να μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν έχουν ξεκάθαρη στάση απέναντι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για κάποιους από εσάς η ανάγκη ύπαρξης μιας συναισθηματικής σχέσης στην ζωή σας ίσως σας οδηγήσει σε ανθρώπους που δεν μπορούν να σας δώσουν όλα όσα εσείς διακαώς επιθυμείτε. Ίσως να πιστέψετε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που σκοπό έχουν να σας κάνουν συναισθηματικά τρωτούς. Επίσης, σε επαγγελματικό επίπεδο δώστε προσοχή σε συμφωνίες και υπογραφές. που ίσως έχετε σκοπό να βάλετε, γιατί ενδεχομένως τα πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως φαίνονται.

 

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει άγχος το οποίο πιθανώς να σας επηρεάσει και με τον τρόπο αυτό να επιδράσει αρνητικά στην σωματική σας υγεία. Όταν το στρες δεν εκτονώνεται συναισθηματικά, τότε σωματοποιείται και ξεσπάει με ψυχοσωματικά συμπτώματα. Για τον λόγο αυτό οφείλετε να προσέξετε τον εαυτό σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας. Επίσης, μπορείτε να περιμένετε και κάποια επαγγελματικά διλήμματα. Εστιάστε λοιπόν στους στόχους και τους σκοπούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σας για ένταση, κυρίως στον ερωτικό τομέα, θα σας φέρει αντιμέτωπους με περίπλοκες καταστάσεις και μπερδέματα. Μπορεί να ερωτευτείτε κάποιο άτομο που δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμο ή που μοιάζει με ένα άπιαστο όνειρο, ενώ εσείς θέλετε να το έχετε ολοκληρωτικά. Ακόμα, καλό είναι να μην κυνηγάτε, γενικά, ουτοπικές καταστάσεις, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι να εστιάσετε στην δημιουργικότητά σας και, όσοι έχετε, ασχοληθείτε με τα παιδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για τυχόν μπερδέματα και ασυνεννοησίες που μπορούν να υπάρξουν μεταξύ του/της συντρόφου σας και της οικογένειάς σας. Καλό είναι να μην επιτρέψετε σε κανένα ταραχοποιό στοιχείο, ακόμα και αν αυτό ανήκει στον στενό οικογενειακό σας κύκλο, να παρεισφρήσει στα προσωπικά σας και υψώστε τα προσωπικά σας τείχη. Γενικά ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείτε με τους δικούς σας φόβους, σχετικούς με κάποιες θυσίες που ίσως χρειαστεί να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» λέει μια παροιμία η οποία έρχεται και ταιριάζει γάντι στο γεγονός ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προφορικές επιθέσεις εκ μέρος ατόμων με τα οποία συνεργάζεστε. Από την άλλη, ίσως εσείς είστε αυτοί που θα θελήσετε να βάλετε μια τάξη και τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Επίσης, ίσως δυσκολευτείτε να βάλετε σε μια σωστή σειρά τις σκέψεις σας και ό,τι έχει να κάνει με λεπτομέρειες με σκοπό να μην μπορείτε να εκφράσετε σωστά τα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αναλώνεστε σε ερωτήματα τύπου: τι κάνω λάθος; Γιατί δεν μπορούν να δουν οι άλλοι ότι προσπαθώ; μήπως τελικά δεν έχω κάτι ξεχωριστό; Γιατί, το γεγονός του ότι κάποιοι άνθρωποι αδυνατούν να αντιληφθούν την αξία σας δεν την μειώνει. Δεν είναι όλοι σε θέση και φυσικά συναισθηματικά ώριμοι να εκτιμήσουν την αξία σας. Επίσης, καλό είναι να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον σας και φυσικά να είστε σε εγρήγορση για τυχόν εξαπατήσεις σε θέματα χρημάτων.

ΙΧΘΥΣ

Μόνο αν προσπαθήσετε να φέρετε σε ισορροπία το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας, θα συνδεθείτε στις υψηλόσυχνες δονήσεις του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα και θα αποφύγετε ατοπήματα που θα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι αφήνετε τις διαθέσεις των άλλων να σας παρασύρουν σαν τον κύμα το νεκρό ψάρι στην ακτή. Μπορείτε να είστε ονειροπόλοι και ιδεαλιστές και να μην χάσετε ούτε στο γραμμάριο την ευαισθησία σας. Απλά μην αφήσετε κανένα να παίξει, τόσο με εσάς, όσο και με την ηρεμία σας.

Πηγή: Myastro.gr