Ζυμαρικά με γαρίδες, σπανάκι και μπέικον

Υλικά

  • 450 γρ. ζυμαρικά
  • 2 κ. σ. λάδι
  • 4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • 900 γρ. γαρίδες
  • 3 φλ. τσαγιού σπανάκι
  • 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 450 γρ. ζυμαρικά
  • 6 φέτες μπέικον, ψημένο και ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο     

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
    Βήμα 2
    Ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
    Βήμα 3
    Σοτάρετε το σκόρδο και τις γαρίδες και αφαιρέστε μόνο τις γαρίδες μόλις πάρουν μια ροζ απόχρωση.
    Βήμα 4
    Προσθέστε το σπανάκι, τα κρεμμύδια, το αλάτι και το πιπέρι, μαγειρεύοντας έως ότου χάσουν τα υγρά τους.
    Βήμα 5
    Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση.
    Βήμα 6
    Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.
    Βήμα 7
    Τέλος, ρίξτε στην κατσαρόλα τις μαγειρεμένες γαρίδες, το μπέικον, την παρμεζάνα και το μαϊντανό και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί.   www.newsbeast.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων