Ζυμαρικά με γαρίδες, σπανάκι και μπέικον

Υλικά

  • 450 γρ. ζυμαρικά
  • 2 κ. σ. λάδι
  • 4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • 900 γρ. γαρίδες
  • 3 φλ. τσαγιού σπανάκι
  • 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 450 γρ. ζυμαρικά
  • 6 φέτες μπέικον, ψημένο και ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο     

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
    Βήμα 2
    Ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
    Βήμα 3
    Σοτάρετε το σκόρδο και τις γαρίδες και αφαιρέστε μόνο τις γαρίδες μόλις πάρουν μια ροζ απόχρωση.
    Βήμα 4
    Προσθέστε το σπανάκι, τα κρεμμύδια, το αλάτι και το πιπέρι, μαγειρεύοντας έως ότου χάσουν τα υγρά τους.
    Βήμα 5
    Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση.
    Βήμα 6
    Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.
    Βήμα 7
    Τέλος, ρίξτε στην κατσαρόλα τις μαγειρεμένες γαρίδες, το μπέικον, την παρμεζάνα και το μαϊντανό και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί.   www.newsbeast.gr