Συνταγή για παγωτό μπανάνα χωρίς ζάχαρη!

Η food blogger, Έλενα Σμπώκου, aka Elenaiscooking, και μαμά δύο παιδιών μας έδωσε την καλύτερη συνταγή για δροσερό και γρήγορο παγωτό μπανάνα με ωμό κακάο και χωρίς καθόλου ζάχαρη. Η συνταγή έχει τέσσερα μόλις υλικά τα οποία έχεις στην κουζίνα σου.

Υλικά

    2 πολύ ώριμες μπανάνες, παγωμένες από την κατάψυξη
    2 κουταλάκια ωμό κακάο
    τριμμένη καρύδα (για πασπάλισμα)


    σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικό)

 

Εκτέλεση

    Βάζεις στο μπλέντερ τις μπανάνες κομμένες σε ροδέλες.
    Προσθέτεις το κακάο και χτυπάς για 4-5 λεπτά, μέχρι να γίνει το μείγμα σαν παγωτό.
    Σερβίρεις σε μπολ και πασπαλίζεις με τριμμένη καρύδα για πιο εξωτικό αποτέλεσμα, αν θέλεις ρίχνεις και λίγο σιρόπι σοκολάτας.