Η food blogger, Έλενα Σμπώκου, aka Elenaiscooking, και μαμά δύο
παιδιών μας έδωσε την καλύτερη συνταγή για δροσερό και γρήγορο παγωτό
μπανάνα με ωμό κακάο και χωρίς καθόλου ζάχαρη. Η συνταγή έχει τέσσερα
μόλις υλικά τα οποία έχεις στην κουζίνα σου.
σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικό)
Υλικά
2 πολύ ώριμες μπανάνες, παγωμένες από την κατάψυξη
2 κουταλάκια ωμό κακάο
τριμμένη καρύδα (για πασπάλισμα)
σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικό)
Εκτέλεση
Βάζεις στο μπλέντερ τις μπανάνες κομμένες σε ροδέλες.
Προσθέτεις το κακάο και χτυπάς για 4-5 λεπτά, μέχρι να γίνει το μείγμα σαν παγωτό.
Σερβίρεις σε μπολ και πασπαλίζεις με τριμμένη καρύδα για πιο εξωτικό
αποτέλεσμα, αν θέλεις ρίχνεις και λίγο σιρόπι σοκολάτας.