Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ερμής στον Καρκίνο από 11 ως 28 Ιουλίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού, όμως στο γενικότερο κλίμα όλοι φαίνεται ότι θα θελήσουμε να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε. Τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από αυτή τη διέλευση.

Ο Ερμής στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, στρέφοντας την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου και τις σχέσεις σου με τους οικείους σου. Ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στον χώρο που μένεις, να φιλοξενήσεις ή να φιλοξενηθείς από αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιλύσεις κάποιο οικογενειακό πρόβλημα και να υπάρξουν κάποιες προστριβές με τους γονείς σου. Γενικά, θα σου έρθει μια έντονη νοσταλγία για τα παιδικά σου χρόνια, παλιές αναμνήσεις και στιγμές που θα θελήσεις να τις μοιραστείς και να τις συζητήσεις, αναπολώντας εκείνες τις εποχές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, ανεβάζοντας την επικοινωνιακή σου διάθεση. Οι επαφές σου αυξάνονται, μιλάς με περισσότερο κόσμο και κάνεις νέες γνωριμίες που χρησιμεύουν στα επαγγελματικά σου σχέδια. Παράλληλα, είναι μια καλή περίοδος για να διαπραγματευτείς μια αγοραπωλησία ή να αλλάξεις μεταφορικό μέσον. Οι καθημερινές σου μετακινήσεις αυξάνονται, όπως και οι ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις και ταξίδια αναψυχής. Τέλος, είναι ένα καλό διάστημα για να δρομολογήσεις μια επαγγελματική συμφωνία αλλά και για να συσφίξεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου στρέφοντάς την προσοχή σου σε οικονομικές σου υποθέσεις. Το διάστημα αυτό ίσως χρειαστεί να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από τους οικείους σου, ενώ γενικά φαίνεται πως θα έχεις την ανάγκη να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες και να επαναφέρεις το αίσθημα της οικονομικής ασφάλειας. Παράλληλα, είναι πιθανό να διαπραγματεύεσαι κάποια οικονομική συμφωνία στον χώρο της δουλειάς σου ή να αναζητάς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Τέλος, ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες αγορές για το σπίτι σου ή μερικά δώρα σε αγαπημένα σου πρόσωπα.      

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου κάνοντάς σε πιο συναισθηματικό στην επικοινωνία σου. Μιλάς πιο ανοιχτά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και με τον/την σύντροφό σου, εκφράζεις αυτά που νιώθεις με αμεσότητα και ειλικρίνεια, ενώ παράλληλα γίνεσαι καλύτερος/η στις διαπραγματεύσεις και χρησιμοποιείς την πειθώ σου για να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες στη δουλειά σου ή ευνοϊκούς όρους σε μια συμφωνία. Παράλληλα, ίσως να αυξηθούν οι μετακινήσεις σου αυτή την εποχή ή να οργανώσεις ένα ταξίδι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ακόμη, είναι ένα καλό διάστημα για να μάθεις καινούρια πράγματα, να διαβάσεις βιβλία ή να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα που θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, ενεργοποιώντας την διαίσθησή σου. Θα αφουγκράζεσαι καλύτερα την εσωτερική σου φωνή και το ένστικτό σου θα σε οδηγεί στις κατάλληλες αποφάσεις σε όποιο ζήτημα κι αν αντιμετωπίζεις. Είναι πιθανό να έχεις έντονα όνειρα αυτή την εποχή ή να γίνεσαι μάρτυρας περίεργων συμπτώσεων που θέλουν να σου περάσουν ένα μήνυμα. Από την άλλη, ίσως να έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να περάσεις περισσότερο χρόνο μόνος με τον εαυτό σου ή να περιορίσεις την επικοινωνία με τους γύρω σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακές συζητήσεις στον χώρο της δουλειάς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, σε κάνει πιο κοινωνικό και επικοινωνιακό με τους φίλους και τις παρέες σου. Το διάστημα αυτό, είναι πιθανό να γνωρίσεις καινούρια άτομα, να ενταχθείς σε μία νέα ομάδα ή να συναντήσεις παλιούς σου γνώριμους. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να λάβεις συμβουλές από τους οικείους σου για ένα θέμα που σε απασχολεί ή να παρέχεις εσύ την βοήθειά σου σε ένα κοντινό σου άτομο. Γενικά, επιδεικνύεις περισσότερη κατανόηση και ευαισθησία για τον περίγυρό σου και ίσως να αποκτήσεις κάποια ενδιαφέροντα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο. Τέλος, είναι πιθανό να φτάσεις πιο κοντά σε κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα καριέρας. Θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε κάποια πράγματα για το επαγγελματικό σας μέλλον και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν συζητήσεις με ανώτερους, αναφορικά με ένα νέο εγχείρημα που καλείστε να αναλάβετε ή να θελήσετε εσείς να προβάλετε κάποιες ιδέες που θα σας χαρίσουν αναγνώριση. Ακόμη, αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, είναι πιθανό να σας γίνει μια σημαντική πρόταση ή να ακούσετε κάποια είδηση που σας λύνει τα χέρια και σας βοηθά να προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, σε ένα ευνοϊκό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις, ενώ παράλληλα φαίνεται πως αποκτάτε μια δίψα για γνώση και επέκταση. Θα θελήσετε να μάθετε και να δείτε καινούρια πράγματα, να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών και μετεκπαίδευσης ή να εξειδικευθείτε σε ένα αντικείμενο απασχόλησης. Επίσης, θα έχετε την διάθεση να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον σας ή να δρομολογήσετε κάποια επαγγελματική συνεργασία. Γενικά, συζητάτε περισσότερο για κοινωνικά, θρησκευτικά ή πολιτικά ζητήματα και ίσως να εκφράζετε με περισσότερο δογματισμό τις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και σε καλεί να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν χρέη, περιουσιακά ή οικονομικές συμφωνίες. Αν σου οφείλονται κάποια χρήματα, είναι πιθανό να σου επιστραφούν την περίοδο αυτή ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, ενδέχεται να υπάρξουν συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα συμβίωσης, κοινών πόρων ή για σεξουαλικής και συναισθηματικής φύσεως ζητήματα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να θελήσεις να εκμυστηρευτείς κάποια μυστικά στον/στην σύντροφό σου ή αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, να έχεις μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο, απέναντι από το δικό σου, φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Θα χρειαστεί να προσέξεις την επικοινωνία σου με τον/την σύντροφό σου, καθώς ενδέχεται να γίνεις πιο παρορμητικός/ή στον τρόπο που εκφράζει ή να δέχεσαι μια παθητικότητα από την άλλη πλευρά που σε προβληματίζει. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, σου ξυπνά μια διάθεση για συντροφικότητα και πιθανόν να γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα μοιράζεστε κοινές ιδέες. Η πορεία του Ερμή φέρνει εξελίξεις και σε θέματα συνεργασιών. Ίσως, να κάνεις κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους σου για ένα ομαδικό εγχείρημα ή να δρομολογήσεις μια νέα συνεργασία με κάποιο οικείο σου πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζοντας το καθημερινό σου πρόγραμμα και τον τομέα της εργασίας σου. Πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείς με πρακτικές, καθημερινές υποχρεώσεις ή να εντάξεις καινούριες δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον χώρο εργασίας σου. Η επικοινωνία με συναδέλφους και συνεργάτες αυξάνεται, όπως και οι επαγγελματικές σου μετακινήσεις. Παράλληλα, φαίνεται να σε απασχολεί το σώμα και η φυσική σε κατάσταση και ίσως να ξεκινάς ένα πρόγραμμα διατροφής ή να διαβάζεις νέες μεθόδους για την βελτίωση της ποιότητας ζωής σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, εκκινώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα και ερωτική περίοδο για το ζώδιό σου.Το φλερτ και η διασκέδαση δε θα λείψουν από τη ζωή σου και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια καινούρια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας χαρακτηρίζει η πολύ καλή επικοινωνία. Οι δεσμευμένοι διανύουν μία πολύ ευχάριστη περίοδο με το ταίρι τους και δεν αποκλείεται να αρχίσουν να σκέφτονται την δημιουργία της δικής τους οικογένειας. Παράλληλα, θα έχεις μεγαλύτερη έμπνευση και διάθεση για δημιουργία, κάνοντας την περίοδο αυτή ιδανική για να προωθήσεις τα ταλέντα σου ή να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου.

Πηγή: Myastro.gr

 

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Ίσως και πάνω απο 40% η ανεργία στην Β. Ελλάδα» λένε εκπρόσωποι εργαζομένων

Στα επίπεδα ανεργίας, στις εργασιακές συνθήκες μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού και σε τοπικά προβλήματα με επιπτώσεις στην απασχόληση αναφέρθηκαν εκπρόσωποι των εργατικών κέντρων της Βόρειας Ελλάδας, σε συνέντευξη τύπου, ενόψει της διοργάνωσης της φετινής ΔΕΘ.

Ευρωβαρόμετρο: Το 53% των Ελλήνων εξακολουθεί να μην εμπιστεύεται τις κυβερνήσεις.

Συντριπτική είναι η πλειοψηφία Ελλήνων και ευρωπαίων που στηρίζουν την άποψη ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να παρέχει πόρους μόνο στα κράτη - μέλη που σέβονται το κράτος δικαίου και τις δημοκρατικές αρχές της. Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο, που δημοσιεύτηκε σήμερα, 9 στους 10 Έλληνες  και 4 στους 5 Ευρωπαίους,

Νέα προσφυγή των Δανών στην Ε.Ε. βλέπει… τρύπες, εισαγόμενο γάλα για φέτα

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Δανοί αμφισβητούν το νομικό καθεστώς της Φέτας στην Ε.Ε., ωστόσο για πρώτη φορά, θέτουν επ’ αμφιβόλω την τήρηση των κανόνων παρασκευής της Φέτας από την Ελλάδα. Εικάζεται μάλιστα ότι αυτή τη φορά γίνεται επίκληση στοιχείων βάσει των οποίων η ετήσια εγχώρια παραγωγή αιγοπρόβειου γάλακτος δεν επαρκεί

Χειροποίητα κρητικά παξιμάδια

Προετοιμασία 40′, Αναμονή 3 ώρες και 10′, Ψήσιμο 3-4 ώρες ΥΛΙΚΑ (για περίπου 24 ντάκους) 2 φακελάκια ξερή μαγιά (16 γρ.) 1½ λίτρο νερό, σε θερμοκρασία δωματίου 2 κ.σ. μέλι

Η υποκρισία της Μέρκελ για την Ελλάδα…

Σεραφείμ Κοτρώτσος «Η ευρωκρίση, όταν ζήτησα τόσο πολλά από τους ανθρώπους της Ελλάδας». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε η Άνγκελα Μέρκελ στην ερώτηση “ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της πολιτικής διαδρομής της”,

Μελέτη – Ο κοροναϊός έφερε πτώση των γεννήσεων σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Πτώση των γεννήσεων επέφερε σε Ευρώπη (ιδίως στη Νότια) και σε ΗΠΑ η πανδημία Covid-19, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη, που επιβεβαιώνει ανάλογα ευρήματα προηγούμενων ερευνών. Έτσι, πέρα από την αύξηση των θανάτων (4,5 εκατομμύρια παγκοσμίως μέχρι σήμερα), ο κορονοϊός έπληξε τη δημογραφική δυναμική των πληθυσμών και από την πλευρά των γεννήσεων.

Σημαντικά ευρήματα από τις ανασκαφές στην περιοχή της Φαλάσαρνας

Συνεχίζεται, για μία ακόμη χρονιά, η συστηματική αρχαιολογική έρευνα στον χώρο της Ελληνιστικής ναυτικής πόλης με σημαντικό λιμάνι στην περιοχή της Φαλάσαρνας στην Κίσαμο του Νομού Χανίων.

Τραχανόσουπα

Υλικά Μία κούπα ξινό τραχανά Μία κούπα φρέσκο γάλα πλήρες Μία κουταλιά βούτυρο Δύο λίτρα νερό Αλάτι Πιπέρι     

Σε mini lockdown η εστίαση από την Δευτέρα - «Χάνουμε το 50% των πελατών μας»

«Η εστίαση από τις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι και το τέλος Μαρτίου του 2022 μπαίνει σε mini lockdown» με την εφαρμογή των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς .

Συστράτευση μικρών ελαιοπαραγωγών για την αύξηση τιμών.

Ζητούμενο γίνεται η αντιπροσώπευση του παραδοσιακού ελαιώνα στην αλυσίδα αξίας και η διεκδίκηση καλύτερων τιμών αλλά και μιας περίοπτης θέσης στα ράφια των σούπερ μάρκετ, όσο παράλληλα οι ίδιοι οι παραγωγοί αναλαμβάνουν επικουρικά τον ρόλο του ελεγκτή, επιτηρώντας την πιάτσα για τυχόν φαινόμενα απάτης.