Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 23 Σεπτεμβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από καταπιεστικά μοτίβα και να πάτε τον εαυτό σας ένα βήμα πέρα από καταστάσεις και ανθρώπους που σας κάνουν να αμφισβητείτε την ίδια σας την αξία. Μην στέκεστε σε πεποιθήσεις που βάζουν τρικλοποδιά στην εξέλιξή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλοί από εσάς θα έρθουν αντιμέτωποι με αιφνίδιους χωρισμούς και άλλοι με ξαφνικές γνωριμίες ή ακόμα και σχέσεις με άτομα εντελώς διαφορετικά και ίσως ακόμα και εκκεντρικά. Γενικά, ο τομέας των προσωπικών σας σχέσεων θα φέρει τούμπα όλον σας τον κόσμο.     

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις θα είναι πολλές και μάλιστα έντονες καθώς, πολλοί από εσάς, θα νιώσετε ότι οι ανάγκες και τα θέλω σας θα έρθουν σε πολεμική αντιπαράθεση με τα πρέπει σας. Αυτό θα προκαλέσει αλυσιδωτή αντίδραση ενεργειών με σκοπό την απελευθέρωσή σας από ότι σας καταπιέζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι κοινωνικές σας επαφές θα ανανεωθούν σημαντικά καθώς η όψη αυτή θα φέρει στην πραγματικότητά σας ετερόκλητους αλλά εξαιρετικά ενδιαφέροντες ανθρώπους. Πολύ πιθανά λοιπόν να κάνετε και μια ερωτική γνωριμία της οποίας η δυναμική θα σας απογειώσει αλλά θα σας βάλει και σε διλήμματα.

ΛΕΩΝ

Κάποιοι από εσάς θα τολμήσουν να κάνουν κάποιες αιφνίδιες αλλαγές ανατρέποντας την ζωή τους, όπως κυλούσε έως τώρα. Η τάση ανεξαρτησίας σας θα σας βοηθήσει να αποτινάξετε από πάνω σας πεποιθήσεις που σας είχαν επιβάλλει και να δημιουργήσετε εκ νέου ένα δικό σας δρόμο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τρόπος που σκέφτεστε και που επικοινωνείτε θα αλλάξει, με την όψη αυτή, κάτι που θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά κάποια πράγματα και να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι. Η ανάγκη σας να τροφοδοτήσετε το νου σας με γνώση θα σας ωθήσει στην φιλοσοφία και στην πνευματική ευεξία.

 

ΖΥΓΟΣ

Αντιμετωπίστε τις φοβίες σας κατά μέτωπο και ανακαλύψτε κομμάτια του εαυτού σας που είναι πολύ δυνατά και που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας. Επίσης, πολλοί από εσάς θα νιώσετε στο πετσί σας την δυναμική μιας έντονης ερωτικά σχέσης που θα φέρει τα πάνω κάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να μην είστε άνθρωποι που αγαπάτε ιδιαίτερα τις αλλαγές, τώρα όμως και με την όψη αυτή, θα πρέπει να σταματήσετε να είστε στάσιμοι και να δεχθείτε ότι όλα μπορούν και, γιατί όχι, πρέπει να αλλάξουν. Η μόνη αλλαγή που πρέπει να αποφύγετε αφορά την εμφάνισή σας γιατί η πλανητική όψη δεν ευνοεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλοί από εσάς ζείτε μια άκρως καταπιεστική καθημερινότητα η οποία λειτουργεί σαν τροχοπέδη στις ανάγκες σας. Πρέπει να σταματήσετε να αρνείστε να ακούτε την εσωτερική σας φωνή και φυσικά πρέπει να τροποποιήσετε με τις πράξεις σας το στάτους των σχέσεών σας, αν αυτό δεν σας ικανοποιεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα φέρει στην ζωή σας καταστάσεις εκκεντρικές. Ίσως ερωτευτείτε κάποιο ετερόκλητο με εσάς άτομο ή βιώσετε μια ερωτική κατάσταση που για πολλούς άλλους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και ακραία. Επίσης, ίσως βρεθείτε σε ομάδες που ασχολούνται με την κοινωνική βοήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε αιφνίδιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας οι οποίες θα ταράξουν τα νερά καθώς θα ανατρέψουν το ήδη υπάρχον πρόγραμμά σας.  Επίσης, κάποιους από εσάς θα απασχολήσει μια μετακόμιση τόπου κατοικίας ή τόπου εργασίας. Σε κάθε περίπτωση οι ενέργειες αλλάζουν.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάγκη σας να αφυπνιστείτε εσωτερικά και να ασχοληθείτε με ανώτερη πνευματική γνώση αλλά και, γιατί όχι, την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας θα σας οδηγήσει στα σκαλιά σχολών. Επίσης, θα απορρίψετε, ως μη επαρκή, άτομα από τον κοινωνικό σας περίγυρο που είναι εντελώς συμβατικά και καθόλου ενδιαφέροντα.

Πηγή: Myastro.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων