Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού αλεύρι
- 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Βήμα 1Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέστε την κρέμα γάλακτος.Βήμα 2Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.Βήμα 3Αλευρώστε ελαφρώς μια επιφάνεια στον πάγκο της κουζίνας και ζυμώστε για περίπου 5 λεπτά.Βήμα 4Κόψτε με κουπάτ ή δημιουργήστε λεπτά μπισκότα με το χέρι και τοποθετήστε τα πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.Βήμα 5Ψήστε στους 230 βαθμούς για περίπου 8- 10 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.Βήμα 6Αφήστε να κρυώσουν και απολαύστε. www.newsbeast.gr