Πανεύκολα μπισκότα με μόνο δύο υλικά

Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος        

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέστε την κρέμα γάλακτος.
    Βήμα 2
    Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
    Βήμα 3
    Αλευρώστε ελαφρώς μια επιφάνεια στον πάγκο της κουζίνας και ζυμώστε για περίπου 5 λεπτά.
    Βήμα 4
    Κόψτε με κουπάτ ή δημιουργήστε λεπτά μπισκότα με το χέρι και τοποθετήστε τα πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
    Βήμα 5
    Ψήστε στους 230 βαθμούς για περίπου 8- 10 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
    Βήμα 6
    Αφήστε να κρυώσουν και απολαύστε.        www.newsbeast.gr