Vegan μακαρονάδα με σάλτσα alfredo

Υλικά:

1-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλιτζάνι κάσιους
1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
2 κουταλιές της σούπας μαγιά
1/2 κουταλιά του γλυκού πάστα miso
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
1 συσκευασία ζυμαρικά της αρεσκείας σου
1 φλιτζάνι φρέσκα φασόλια
250 γραμ. φρέσκα μανιτάρια της αρεσκείας σου               

Εκτέλεση:

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, πρόσθεσε νερό και αλάτι. Μόλις αρχίσει να βράζει, πρόσθεσε τα ζυμαρικά και μαγείρεψέ τα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Ένα λεπτό πριν αφαιρέσεις τα ζυμαρικά από το νερό, πρόσθεσε στην κατσαρόλα και τα φρέσκα φασόλια.

Σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ζέστανε το ελαιόλαδο και σόταρε το κρεμμύδι και το σκόρδο, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Μόλις είναι έτοιμα, άφησε τα 2 λεπτά να κρυώσουν και έπειτα πρόσθεσέ τα σε ένα μπλέντερ μαζί με τα κάσιους, τον ζωμό λαχανικών, τη μαγιά, το miso, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο. Ανακάτεψέ όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο, πλούσιο μείγμα.

Βάλε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σόταρε μέσα σε αυτό τα μανιτάρια. Θα χρειαστούν περίπου 6-7 λεπτά για να είναι έτοιμα.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίξε την σάλτσα alfredo που μόλις έφτιαξες, τα ζυμαρικά και τα μανιτάρια και ανακάτεψε καλά σε χαμηλή φωτιά. Η vegan μακαρονάδα είναι έτοιμη.               www.govastileto.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων