Κατεβάζουν «ρολά» οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ στην Κρήτη συμβολικά την ερχόμενη Τρίτη

Στην διαμαρτυρία του λιανεμπορίου στην Κρήτη συμμετέχουν την ερχόμενη Τρίτη και οι πράκτορες τον ΟΠΑΠ, κατεβάζοντας ρολά σε όλα τα καταστήματα του νησιού. 

Συγκεκριμένα, ζητούν επανεξέταση των υγειονομικών μέτρων και κλείνουν συμβολικά τα πρακτορεία τους από τις 09.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση των πρακτόρων ΟΠΑΠ Κρήτης

«Οι πράκτορες ΟΠΑΠ αντιλαμβανόμαστε και συμφωνούμε ότι η δημόσια υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό και σαν επαγγελματίες έχουμε τηρήσει πιστά τα αυστηρά μέτρα που έχει θεσπίσει η Κυβέρνηση. Η κλιμακούμενη κρίση του Covid 19 δυσχεραίνει όλο και περισσότερο τη βιωσιμότητα των καταστημάτων μας και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

ΖΗΤΑΜΕ:

Την επανεξέταση των νέων υγειονομικών μέτρων ως προς τον τρόπο εφαρμογής τους αλλά και ως προς την μετακύλιση των ευθυνών και των προστίμων στη πλάτη του επαγγελματία.

Ως πρώτη ένδειξη διαμαρτυρίας τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ Κρήτης συμμετέχουμε στην Παγκρήτια κινητοποίηση του Λιανικού Εμπορίου και των μικρών επιχειρήσεων και κλείνουμε τα πρακτορεία μας από τις 9:00 το πρωί έως και τις 12:00 το μεσημέρι ελπίζοντας να ακουστεί η φωνή μας, να αποφευχθούν λουκέτα και να διασωθούν θέσεις εργασίας!».


 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων