Χοιρινή μπριζόλα με βούτυρο και σκόρδο.

Υλικά

  • 4 χοιρινές μπριζόλες
  • 1 κ. σ. φρεσκοκομμένο δεντρολίβανο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι    

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς και αλατοπιπερώστε τις χοιρινές μπριζόλες.
    Βήμα 2
    Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το βούτυρο, το δεντρολίβανο και το σκόρδο και αφήστε στην άκρη.
    Βήμα 3
    Σε ένα τηγάνι που είναι ασφαλές για φούρνο, ζεστάνετε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και προσθέστε τις χοιρινές μπριζόλες. Σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν, για 4 λεπτά, αναποδογυρίστε και μαγειρέψτε για 4 λεπτά ακόμα. Αλείψτε τις χοιρινές μπριζόλες γενναιόδωρα με το μείγμα βουτύρου και σκόρδου.
    Βήμα 4
    Βάλτε το τηγάνι στο φούρνο και μαγειρέψτε μέχρι να ψηθούν καλά οι μπριζόλες, για περίπου 10-12 λεπτά. Σερβίρετε με περισσότερο βούτυρο σκόρδου.                          www.newsbeast.gr
          

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί η Ελλάδα έχει τις ακριβότερες τιμές ενέργειας στην Ευρώπη...

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Τρισεκατομμύρια πλαστικά σωματίδια «κολυμπούν» μέσα στον take away καφέ

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων