Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 30 Νοεμβρίου 2021 η Αφροδίτη από τις 20° 24’ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στις 20° 24’ των Ιχθύων. Η όψη αυτή θα ξυπνήσει την αισθησιακή πλευρά μας και θα μας αυξήσει την γοητεία και τον ερωτισμό. Στον έρωτα θα ανακαλύψουμε ευφάνταστους τρόπους για να προσελκύσουμε το αντικείμενο του πόθου μας και θα μας κατακλύσει το πάθος. Η αλήθεια είναι ότι, πέρα από το πάθος αυτό που θα αναζητούμε στο ταίρι μας ή στο επίδοξο ταίρι μας, θα είναι και ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Θα θελήσουμε να έχουμε στην ζωή μας κάποιο άτομο με το οποίο θα υπάρχει, εκτός των άλλων, πνευματική και ψυχική σύνδεση.


Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στο φιλικό αλλά και το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να διαλέξετε τους φίλους και τους συνεργάτες σας με βάση τις προσωπικές τους αξίες και την ηθική. Επιπλέον, θα έχετε και μια ηθική επιβράβευση για κάποιο στόχο καριέρας που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και ίσως σχεδιάσετε να πάτε μαζί ένα ταξίδι το οποίο θα λειτουργήσει άκρως θετικά για την μεταξύ σας σχέση. Μελλοντικά σας σχέδια μπαίνουν σιγά σιγά σε μια σειρά πραγματοποίησης ενώ κάποιους από εσάς θα τους απασχολήσουν συμβόλαια και υπογραφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες και οι οικονομικές σας απολαβές θα σας απασχολήσουν, με αυτή την όψη, και είναι πολύ πιθανό μια καινούργια συνεργασία ή μια επιπλέον πηγή εισοδήματος να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε κάποιες εκκρεμότητές σας απέναντι σε τρίτους, δηλαδή δημόσιο ή τράπεζες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν θετικά καθώς θα βγάλουν στην επιφάνεια, όχι μόνο τα καλύτερα συναισθήματα, αλλά και κάποιες καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Στα αισθηματικά σας θα βιώσετε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας που θα είναι γεμάτες ρομαντισμό, τρυφερότητα και αγάπη.         

ΛΕΩΝ

Η πρακτική πλευρά της ζωής θα σας απασχολήσει με αυτήν την όψη καθώς θα θελήσετε να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητά σας. Για το λόγο αυτό θα ξοδέψετε χρήματα για να κάνετε το περιβάλλον στο σπίτι ή το γραφείο σας πιο ευχάριστο. Θα σας απασχολήσει και η βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη σας να εκφραστείτε συναισθηματικά και να νιώσετε τη συντροφικότητα και τη ζεστασιά της, θα σας κάνει περισσότερο γλυκούς και τρυφερούς, ειδικά με το ταίρι σας και τους οικείους σας. Ο εκφραστικός τρόπος που θα επικοινωνείτε θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις και με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που αφορούν την οικογένειά σας ή την κατοικία σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις μπορούν, και θα γίνουν, ακόμα καλύτερες, φτάνει να καλλιεργήσετε την ενσυναίσθησή σας και να έχετε διάθεση να προσφέρετε την βοήθειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να εμπιστευθείτε ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας και αυτό δεν είναι άλλο από τη διαίσθησή σας. Μόνο αν κινηθείτε με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε πάσης φύσεως κακοτοπιές. Ερωτικά, η συντροφικότητα και το πάθος θα ανακατευτούν γλυκά και θα φτιάξουν τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας βοηθήσει η όψη αυτή να προχωρήσετε σε διαπραγματεύσεις για μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα βελτιώσει το βιοτικό σας επίπεδο. Η σχέσεις σας με τους οικείους σας θα ομαλοποιηθούν και υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστεί να βοηθήσετε οικονομικά κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να βγάλετε προς τα έξω την ρομαντική και πολύ τρυφερή πλευρά του εαυτού σας. Ο γλυκός σας λόγος μαζί με τους ευφάνταστους τρόπους που θα χρησιμοποιήσετε και την αγάπη σας θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά στο ταίρι που ήδη έχετε ή που θέλετε να αποκτήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αισθανθείτε ψυχική ικανοποίηση μέσα από μια επαγγελματική σας επιτυχία ενώ η βελτίωση των οικονομικών σας θα «πετάξει από πάνω σας» τα άγχη και τις πιέσεις του τελευταίου διαστήματος. Για κάποιους από εσάς θα υπάρξει μια νέα ερωτική σχέση η οποία ωστόσο θα πρέπει προς το παρόν να μείνει κρυφή.

ΙΧΘΥΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα κινείται σε πιο γρήγορους ρυθμούς, με την όψη αυτή, και θα κάνετε αρκετές γνωριμίες, κάποιες από τις οποίες μπορεί να υπάρξουν αρκετά βοηθητικές ειδικά σε ότι αφορά την καριέρα σας. Αισθηματικά, πιθανά να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα τον οποίο θα γνωρίσετε μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Πηγή: myastro.gr


 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων