Κατεβάζει ρολά τη Δευτέρα η εστίαση στην Πάτρα ενάντια στα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

«Ρολά» κατεβάζει τη Δευτέρα η εστίαση στην Αχαΐα με εισήγηση του ΣΚΕΑΝΑ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα περιορισμού των ανεμβολίαστων. Οι καταστηματάρχες θεωρούν πως η επιβολή του rapid test στους ανεμβολίαστους ακόμα και σε ανοικτούς χώρους μικτών επιχειρήσεων συνιστά άτυπο lockdown που θα μειώσει πελάτες και τζίρο.

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιάννης Σπυρόπουλος, τόνισε ότι ο κλάδος δεν έχει άλλο τρόπο, παρά να εκδηλώσει δυναμικά την αντίθεσή του στα μέτρα που ανακοινώθηκαν. «Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και πάμε για γενική απεργία. Στόχος να μην λειτουργεί τίποτα, ούτε το take away», είπε ο κ. Σπυρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας της εστίασης και μέλος του «Εστίαση Πάτρας» Τάσος Γιατράς, σχολίασε: «Δυστυχώς η εργαλειοποίηση του κλάδου συνεχίζεται. Η ανακοίνωση των επιπλέον μέτρων στους εξωτερικούς χώρους και η εποπτεία με ευθύνη των ιδιοκτητών, είναι πρακτικά ανεφάρμοστη. Εχουμε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δεν είναι εφικτό να γίνουμε ελεγκτές του κόσμου που εξυπηρετούμε και σε ανοιχτό χώρο».

ΠΗΓΗ: pelop.gr


 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων