Υλικά
- 450 γρ. χωριάτικα λουκάνικα
- 2 κ. σ. λάδι
- 2 φλ. τσαγιού κίτρινη κολοκύθα σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 3 με 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 3 φλ. τσαγιού ντομάτες ψιλοκομμένες
- 4 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
- 1/8 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση
Βήμα 1Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, μαγειρέψτε το λουκάνικο και αφήστε στην άκρη.Βήμα 2Όταν κρυώσει αρκετά κόψτε σε κομμάτια και επιστρέψτε το στο τηγάνι.Βήμα 3Προσθέστε την κολοκύθα και τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε για 3 λεπτά.Βήμα 4Ρίξτε και το σκόρδο και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμη. Ανακατέψτε τις ντομάτες, τη σάλτσα Worcestershire και το πιπέρι καγιέν και σοτάρετε για λίγο ακόμη. www.newsbeast.gr