Λουκάνικα με λαχανικά στο τηγάνι

Υλικά

  • 450 γρ. χωριάτικα λουκάνικα
  • 2 κ. σ. λάδι
  • 2 φλ. τσαγιού κίτρινη κολοκύθα σε κύβους
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 3 με 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 3 φλ. τσαγιού ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 4 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
  • 1/8 κ. γλ. πιπέρι καγιέν           

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, μαγειρέψτε το λουκάνικο και αφήστε στην άκρη.
    Βήμα 2
    Όταν κρυώσει αρκετά κόψτε σε κομμάτια και επιστρέψτε το στο τηγάνι.
    Βήμα 3
    Προσθέστε την κολοκύθα και τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε για 3 λεπτά.
    Βήμα 4
    Ρίξτε και το σκόρδο και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμη. Ανακατέψτε τις ντομάτες, τη σάλτσα Worcestershire και το πιπέρι καγιέν και σοτάρετε για λίγο ακόμη.               www.newsbeast.gr