Ειρήνη Νικολοπούλου: «Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε παρενοχλήσεις»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Ειρήνη Νικολοπούλου αναφορικά με τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί από μικρή ηλικία, τον τρόπο με τον οποίο οι γονείς της έμαθαν ότι ξεκινάει στην τηλεόραση αλλά και για την αδυναμία της να κάνει δεύτερο παιδί.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου είχε κλείσει 27 χρόνια στην τηλεόραση όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από αυτή. «Δεν υπήρχε πεδίο να κάνω την πιο “δύσκολη” τηλεόραση. Μου λένε “λείπετε”, αλλά δεν το πιστεύω. Από την αρχή παρουσίαζα δελτία ειδήσεων, από το 1983 όταν πήγα να δω μία συμμαθήτριά μου που δούλευε στην ΕΡΤ2» είπε αρχικά. Μάλιστα, ανέφερε πως οι γονείς της έμαθαν…live στον αέρα ότι ξεκινάει στην τηλεόραση.

«Δεν θεωρώ ότι έκανα μεγάλες επιτυχίες που κρίθηκαν ως μεγάλες επιτυχίες. Δεν μπορούσα να γίνω πιο κίτρινη ή πιο ροζ, όπως μου ζητούσαν» σημείωσε.

Σεξουαλική παρενόχληση

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε και για τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί. «Από μικρό παιδί, από 7 χρονών, στο σχολείο, δάσκαλοι, καθηγητές στη δημοσιογραφία δεν σταμάτησα να δέχομαι παρενοχλήσεις. Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε παρενοχλήσεις, ήταν όμως ευκαιρίες για να πάω παρακάτω» τόνισε.

Σύμφωνα με την ίδια, η εμφάνισή της δεν ήταν το διαβατήριο ούτε καθόρισε την πορεία της. Η δουλειά ήταν η αιτία που στερήθηκε την κόρη της, με την ίδια να δηλώνει πως δεν ήταν τόσο κοντά όσο θα ήθελε στο παιδί της. Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε ότι η κόρη της τής ζητούσε αδελφάκι, αλλα όσο και να προσπάθησε δυσκολεύτηκε πολύ.           fonaklas.blogspot.com/2022/01/blog-post_649.html#more


 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Σπιτικό προφιτερόλ

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

Το ξέφρενο πάρτι ξανάρχισε...

Θεσσαλονίκη: Άνδρας παραβίασε Stop και στη συνέχεια… χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων