«Νάνοι, άσχετοι»...

Τα ελληνικά hoaxes διοικούνται «από κάποιους άσχετους με την δημοσιογραφία» σύμφωνα με τον Μανώλη Κοττάκη, τον διευθυντή της Εστίας, ο οποίος στο άρθρο του της Δευτέρας πραγματοποιεί χτυπήματα προς διάφορες κατευθύνσεις.


Πέρα από τα ελληνικά hoaxes, επανέρχεται στο... θέμα της διακοπής της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από «τηλεπερσόνα συνοδευόμενη από κάποιους που έμοιαζαν με μπράβους». Η διακοπή, αναφέρει, επιχειρήθηκε επειδή ο Ζαραλίκος «σχολίαζε έναν εκδότη επιχειρηματία», ο οποίος «ως εκδότης μπορεί να "σχολιάζει" από τα μέσα του τους πάντες, αλλά ο ίδιος μολονότι δημόσιο πρόσωπο απαγορεύεται να σχολιάζεται από τρίτους».

Αφορμή για την επάνοδο στο γνωστό θέμα τού Θεάτρου Καρέζη, απετέλεσε το γεγονός ότι το twitter κατέβασε ανάρτηση του Χριστόφορου Ζαραλίκου «επειδή το χιούμορ του εκρίθη πως έθιγε τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη». 

«Κάποια σάιτ της συμφοράς»

Αναφερόμενος στο ελληνικά hoaxes ο αρθρογράφος κάνει λόγο για «νάνους» οι οποίοι προσπάθησαν να πλήξουν την Εστία χρεώνοντάς της προ μηνός φέικ νιουζ σχετικά με ανάλυσή της για Έλληνα αξιωματούχο διεθνούς οργανισμού. Υποστηρίζει ότι τα hoaxes χρησιμοποίησαν πηγές «κάποια σάιτ της συμφοράς της ελληνικής επαρχίας», αλλά σε όλα αυτά η Εστία, με την ιστορία της, απαξίωσε να απαντήσει και προσπέρασε, επειδή «το "χαρτί" δεν δίνει σημασία»...

harddog-sport.blogspot.com


 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κ. Σισμανίδης: Δεν έχω αμφιβολία ότι είναι ο τάφος του Αριστοτέλη...

Φτιάξτε σπιτική μαγιονέζα εύκολα και γρήγορα

ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ Ερχονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί - εξπρές σε σπίτια

Κιμαδόπιτα με χωριάτικο φύλλο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων