«Νάνοι, άσχετοι»...

Τα ελληνικά hoaxes διοικούνται «από κάποιους άσχετους με την δημοσιογραφία» σύμφωνα με τον Μανώλη Κοττάκη, τον διευθυντή της Εστίας, ο οποίος στο άρθρο του της Δευτέρας πραγματοποιεί χτυπήματα προς διάφορες κατευθύνσεις.


Πέρα από τα ελληνικά hoaxes, επανέρχεται στο... θέμα της διακοπής της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από «τηλεπερσόνα συνοδευόμενη από κάποιους που έμοιαζαν με μπράβους». Η διακοπή, αναφέρει, επιχειρήθηκε επειδή ο Ζαραλίκος «σχολίαζε έναν εκδότη επιχειρηματία», ο οποίος «ως εκδότης μπορεί να "σχολιάζει" από τα μέσα του τους πάντες, αλλά ο ίδιος μολονότι δημόσιο πρόσωπο απαγορεύεται να σχολιάζεται από τρίτους».

Αφορμή για την επάνοδο στο γνωστό θέμα τού Θεάτρου Καρέζη, απετέλεσε το γεγονός ότι το twitter κατέβασε ανάρτηση του Χριστόφορου Ζαραλίκου «επειδή το χιούμορ του εκρίθη πως έθιγε τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη». 

«Κάποια σάιτ της συμφοράς»

Αναφερόμενος στο ελληνικά hoaxes ο αρθρογράφος κάνει λόγο για «νάνους» οι οποίοι προσπάθησαν να πλήξουν την Εστία χρεώνοντάς της προ μηνός φέικ νιουζ σχετικά με ανάλυσή της για Έλληνα αξιωματούχο διεθνούς οργανισμού. Υποστηρίζει ότι τα hoaxes χρησιμοποίησαν πηγές «κάποια σάιτ της συμφοράς της ελληνικής επαρχίας», αλλά σε όλα αυτά η Εστία, με την ιστορία της, απαξίωσε να απαντήσει και προσπέρασε, επειδή «το "χαρτί" δεν δίνει σημασία»...

harddog-sport.blogspot.com


 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Εσείς γνωρίζετε τις βασικές ανάγκες ενός σκύλου...

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Άρθρο κόλαφος του Hugo Dixon στο Reuters: Ήρθε η ώρα να ανησυχήσουμε ξανά για την Ελλάδα

Ρωσικό δημοσίευμα: Η Τουρκία εξομαλύνει τις σχέσεις με το Ισραήλ για να χτυπήσει την Ελλάδα

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Σούπερ Μάρκετ: Όλα για να σωθεί η κερδοφορία

Μήλα τους για το πώς θα βγάλουν τον χειμώνα...

Ποια αθλήματα παρατείνουν τη ζωή περισσότερο

Ο μέγας μύθος της ακυβερνησίας...

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων