Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Ισως να χρειαστεί να είστε πιο σίγουροι για τις απόψεις σας και να μη ζητάτε απαιτητικά να πάρετε την επιβεβαίωσή σας, καθώς έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να απογοητευτείτε.

Πρέπει να είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από άσκοπους εκνευρισμούς για να βρείτε τη σωστή σας πορεία. Φροντίστε για την καλή σωματική σας κατάσταση, καθώς έχετε αδυναμία να ακούτε τις προειδοποιήσεις που σας δίνει το σώμα σας. Μέχρι στιγμής αμφιταλαντευόσασταν ανάμεσα στο να είστε μόνοι ή να νιώθετε πλήρεις με αρκετά προβλήματα. Ομως, η καινούργια χρονιά σάς ξύπνησε νέες αισθήσεις και σας προκάλεσε υπαρξιακά ταρακουνήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να αποκτήσετε ανοχή και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους, αν θέλετε να καλυτερεύσετε τον τομέα της επικοινωνίας σας. Η αίσθηση της οικειότητας που χτίσατε θα εμφανιστεί εντονότερη και θα δημιουργήσει εποικοδομητικές διασυνδέσεις, ενώ ένας χείμαρρος αισθήσεων και ιδεών θα σας ξαφνιάσει θετικά. Ολα αυτά θα έρθουν να συμπληρώσουν τους υπάρχοντες στόχους σας, αλλά και να προσφέρουν τις ιδέες για καινούργιους. Η αίσθηση ότι τα πάντα είναι εφικτά και η αυτοπεποίθησή σας που θα είναι ανεβασμένη θα σας προετοιμάσουν για επικείμενες εξορμήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε τη στάση σας απέναντι σε κάποιες σχέσεις σας και προωθήστε ένα νέο και ευχάριστο κλίμα. Ενισχύστε την οικειότητα με το περιβάλλον σας εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες καλής επικοινωνίας που θα σας δοθούν. Μπορείτε να βάλετε καινούργιες βάσεις στις υποθέσεις σας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ισορροπίες που θα υπάρχουν στις συναλλαγές σας. Μια εσωτερική συσπείρωση θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις αξίες σας, βάζοντας κάποιες από αυτές σε δεύτερη μοίρα και κάποιες να τις θέτετε σε πρώτη. Το επικοινωνιακό σας στοιχείο προσλαμβάνει μια ιδιαίτερη δύναμη και οι επαφές σας θα γίνουν γεμάτες ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαφοροποιούνται οι πεποιθήσεις σας, συμβάλλοντας στην αναδημιουργία μιας νέας ταυτότητας, την οποία θα την προβάλετε προς τα έξω. Αποφύγετε κουραστικούς ανθρώπους ή επιλογές που δεν σας ικανοποιούν και αυξήστε την αισθηματική σας τύχη και όχι μόνο. Εκφραστείτε επιχειρηματικά αλλά και συναισθηματικά με μεγαλύτερη επιτυχία και εργαστείτε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, καθώς μερικούς αυτή η χρονιά θα τους χαροποιήσει και κάποιους άλλους θα τους ενοχλήσει. Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές.

ΛΕΩΝ: Κάντε τις προσπάθειές σας στον χώρο της εργασίας πιο σταθερές και συντονισμένες, για να απολαύσετε την επιτυχία που αναζητάτε τα τελευταία χρόνια. Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται και έτσι δεν θα έχετε λόγο να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Εξετάστε προσεκτικά τα κίνητρά σας και ελέγξτε τις προτεραιότητές σας, για να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Θα σας γίνουν προτάσεις για σχέδια εύκολου πλουτισμού που όμως, αν δεν προσέξετε, θα σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες. Μην πάρετε οικονομικές αποφάσεις αν δεν συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τώρα είστε πιο αποφασισμένοι να πετύχετε εποικοδομητικότερα μοντέλα σχέσεων. Με έξυπνες κινήσεις θα έχετε επιτυχίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ στις προσωπικές σας θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες. Η διάθεσή σας βελτιώνεται, κυρίως για εσάς που έχετε περάσει ήδη κάποιο περιστασιακό πρόβλημα. Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να αναζωογονηθείτε, να γίνετε πιο αισιόδοξοι, να δείτε κόσμο, να εισπράξετε κομπλιμέντα και όλα τα σχετικά. Επιδιώξτε να αλλάζετε συχνά την εικόνα σας, για να κερδίζετε σε γοητεία και προτίμηση από το άλλο φύλλο.

ΖΥΓΟΣ: Εξαλείψτε τα άσχημα παιχνίδια που έχετε αντιληφθεί ότι παίζονται σε βάρος σας από συγκεκριμένα άτομα, αφού στο χέρι σας είναι να τα καταργήσετε και να κρατήσετε αντίστοιχα τα ευχάριστα. Οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα σας πουν πολλά, οπότε αφήστε στην άκρη τις γνωστές σας ανασφάλειες. Θα ηρεμήσετε εάν φροντίσετε να παραμείνετε στο ευχάριστο παρόν, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ενθουσιαστείτε περισσότερο, αλλά πάντα με μέτρο για να μην καταλήξετε σε πιθανές απογοητεύσεις. Συμπεριφερθείτε με τετράγωνη λογική και διακριτικότητα, καλλιεργώντας την απλότητα και την ηρεμία στην επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εργασιακός σας τομέας θα είναι αρκετά ενδιαφέρων και σε καλύτερη εξέλιξη. Ακόμα και αν εσείς δεν το βλέπετε, μην υποτιμήσετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, αλλά φροντίστε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για την καριέρα και τη δουλειά σας. Να είστε σαφείς στις συζητήσεις σας, καθώς αυτές θα στηρίξουν την εκτέλεση ενός έργου που θα ακολουθήσει. Στις υποσχέσεις που θα δώσετε να είστε περισσότερο φειδωλοί και λιγότερο ανεκτικοί. Στον οικονομικό σας τομέα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε αμήχανα ως προς τις προτεραιότητες των εξόδων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε είναι όχι μόνο εφικτές, αλλά και απαραίτητες. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια στον επικοινωνία σας, τις ευκαιρίες για ταξίδια και τις νέες προοπτικές για σχέδια και όνειρα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Το ατού σας για αυτόν τον μήνα θα είναι η ικανότητα να κινηθείτε διακριτικά και να αποφύγετε δηλώσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και κόντρες, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο. Φανείτε περισσότερο μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, πείτε αυτά που θέλετε να ακουστούν και, τέλος, ερωτευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα το γνώριμο παιχνίδι σας για φλερτ συνεχίζει να σας συναρπάζει, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε πιο ώριμα την ερωτική σας ζωή, αφού έχει αρχίσει να σας φοβίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι πολύ σταθερό και δεδομένο δίπλα σας ή, ακόμα και να υπάρχει, μπορεί να μη σας καλύπτει όσο θα θέλατε εσείς. Προβείτε σε κάθε είδους παραχωρήσεις στα αιτήματα που υπάρχουν γύρω σας, καθώς θα αποδεσμευτείτε στην ουσία από τις σχέσεις που αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη διαιωνίζετε κάτι που έχει τελειώσει μόνο και μόνο επειδή θέλετε πάντα να αφήνετε τον χρόνο στους άλλους να δουν ότι δεν υπάρχει ελπιδοφόρο μέλλον και να πάρουν από μόνοι τους τις αποφάσεις. Είναι βέβαιο πως δεν είστε όπως παλιά στον τρόπο που εκδηλώνεστε ερωτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα χάσετε κάποια στιγμή το πάθος που σας χαρακτηρίζει όταν υπάρχει το ερωτικό αντικείμενο. Βγείτε αλώβητοι από τα συναισθηματικά σας μπλοκαρίσματα και μη σας πιάνει απόγνωση όταν βρίσκεστε σε αδιέξοδο, αλλά γυρίστε σελίδα σε ατέρμονους προβληματισμούς. Προλάβετε καταστάσεις αντί να σας προλαβαίνουν αυτές, νιώθοντας περισσότερο αυτοδύναμοι και λιγότερο ευάλωτοι.

ΙΧΘΥΣ: Αφού εν μέρει θα νιώθετε εσείς οι ίδιοι πιο ώριμοι απέναντι στις απαιτήσεις του ερωτισμού σας και παρόλο που δεν θα είναι τόσο εύκολες οι επιλογές σας, για μία ακόμα φορά θα θελήσετε να αφοσιωθείτε σε ένα και μόνο πρόσωπο. Ομως, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί η όποια σχέση επιλέξετε, αυτό που σίγουρα θα τυπωθεί μέσα σας είναι πως το συναίσθημα είναι καλό και σκόπιμο να το επικεντρώνετε και να το επενδύετε σε άτομα που μπορούν να το εκτιμήσουν, να το προστατέψουν και δεν θα το εκμεταλλευτούν στην πορεία.        www.newsbreak.gr