Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 25 Φεβρουαρίου 2022 ο Ερμής από τις 11° 25’ του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η δύσκολη αυτή όψη θα ανεβάσει τους καθημερινούς ρυθμούς της ζωής μας καθώς τη ρουτίνα μας θα διακόψουν απότομα και ξαφνικά γεγονότα τα οποία θα μας προκαλέσουν έως και κάποιου είδους αναστάτωση.

ΚΡΙΟΣ                         Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τους φίλους σας και γενικά τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν μικροπαρεξηγήσεις οι οποίες όμως θα σας προκαλέσουν μια κάποια συναισθηματική ανασφάλεια. Επίσης, προσοχή σε «φίλους» που προσπαθούν να αποκομίσουν από εσάς οικονομικά οφέλη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να δώσετε λίγη παραπάνω προσοχή, με την όψη αυτή, στις επαγγελματικές σας σχέσεις καθώς θα υπάρξουν εντάσεις και ίσως ακουστούν λόγια όχι και τόσο ευχάριστα. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο ανεκτικοί με συναδέλφους και γενικά συνεργάτες γιατί σε μια κόντρα οι τυχόν απώλειες αφορούν συνήθως όλους τους εμπλεκομένους

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να είστε εκ φύσεως ενθουσιώδεις άνθρωποι και να προτιμάτε να βλέπετε πάντα τη θετική πλευρά της ζωής, αλλά η όψη αυτή ίσως σας χαλάσει λίγο το κέφι καθώς θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις στα σχέδιά σας που θα έχουν άμεση σχέση με αναβολές σε, ακόμα και επαγγελματικά, ταξίδια, πιστοποιήσεις ή σπουδές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βάλει, προς το παρόν, φρένο σε ό,τι αφορά μια οικονομική συνεργασία που θέλετε να κάνετε ή κάποιο συμβόλαιο που θέλετε να υπογράψετε. Ορισμένοι από εσάς ίσως αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και εντάσεις με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο με βασική αιτία τις μεταξύ σας οικονομικές διαφορές.

ΛΕΩΝ

Κρατείστε όσο το δυνατόν αυτό σας είναι εφικτό χαμηλά τους τόνους, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή, διότι οι παρεξηγήσεις θα είναι στην ημερήσια διάταξη με την όψη αυτή. Η αλήθεια είναι ότι η συναισθηματική ανασφάλεια που νιώθετε προέρχεται από την αίσθηση του ότι όλα γύρω σας αλλάζουν, αλλά ερήμην σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έρθουν τα πάνω κάτω στην καθημερινή σας ρουτίνα και μάλιστα από αστάθμητους παράγοντες δηλαδή εκτός του δικού σας κέντρου ελέγχου, κάτι που θα σας προκαλέσει μια κάποια επιπλέον αναστάτωση. Εριστικές συμπεριφορές εκ μέρους συνεργατών ή συναδέλφων θα σας ταράξουν όπως επίσης και οι ξαφνικές επιπλοκές σε ένα ταξίδι που ετοιμάζετε.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε ότι είστε γεμάτοι με δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες τις οποίες όμως για να τις κάνετε πραγματικότητα θα χρειαστεί να βαδίσετε με αργά και σταθερά βήματα και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει. Το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και στην προσωπική σας ζωή σε σχέση με ένα πρόσωπο που θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικά γεγονότα θα σας υπενθυμίσουν ότι πρέπει να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, τόσο σε σχέση με το σπίτι, όσο και με την εργασία σας και να αλλάξετε τρόπο σκέψης και δράσης. Διαφορετικά, θα έχετε να αντιμετωπίσετε συγκρουσιακές συμπεριφορές από το ταίρι σας ή μπορεί εσείς να αιφνιδιάσετε τους οικείους σας με την απότομη συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε αυτά που μοιράζεστε με τους άλλους, είτε προφορικά, είτε γραπτά, γιατί, δεδομένου ότι δεν μπορούν όλοι να καταλάβουν τον τρόπο σκέψης σας, μπορεί πολύ εύκολα να πέσετε στην παγίδα των επικοινωνιακών λαθών. Να είστε προσεκτικοί με το μεταφορικό σας μέσο για τυχόν βλάβες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξαφνικά έξοδα θα σας βγάλουν εκτός προγραμματισμού και θα σας αγχώσουν αρκετά. Ωστόσο, η λύση θα βρεθεί, φτάνει και εσείς να μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τη γενικότερη εικόνα. Επίσης, σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας, διεκδικήστε αυτά που θέλετε να έχετε στη ζωή σας και μην αφήσετε κανένα να εκμεταλλευτεί το συναίσθημα και την τσέπη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βιώσετε ανατροπές στο πρόγραμμά σας, τόσο το προσωπικό, όσο και το επαγγελματικό, καθώς οι καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε πορεία και να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες με βάση καινούργιες προσλαμβάνουσες πληροφορίες. Ορισμένους από εσάς θα τους αγχώσει μια μετακόμιση, είτε κατοικίας, είτε εργασίας.

ΙΧΘΥΣ

Δεδομένων κάποιων αιφνιδίων αλλαγών που θα συμβούν στο πρόγραμμά σας, αλλά και ειδικότερα στα επαγγελματικά σας, θα στρεσαριστείτε και ενδεχόμενα θα θυμώσετε με αυτούς που ευθύνονται. Ωστόσο, μην αφήσετε τα όποια άσχημα συναισθήματα να πάρουν τα ηνία και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Ορισμένοι θα βιώσετε την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν σας.

Πηγή: myastro.gr