Υλικά
- 12 μεγάλες γαρίδες
- 350 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
- 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 2 κ. σ. ξηρό λευκό κρασί
- 1 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- Αλάτι και πιπέρι
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 120 γρ. φέτα σε τρίμματα
Εκτέλεση
Βήμα 1Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.Βήμα 2Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τις κόκκινες πιπεριές, το κρεμμύδι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το κρασί, αλάτι και πιπέρι.Βήμα 3Τοποθετήστε στο ταψί, ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με τη φέτα.Βήμα 4Ψήστε για περίπου 12- 15 λεπτά. www.newsbeast.gr