Ο λογος του ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ειναι συμβολαιο...... Όταν ο γαλάζιος Τζιτζικώστας ορκιζόταν ότι οι πινακίδες στην Περιφέρεια θα γράφουν «Σκόπια»

Δεν πρέπει να έχει περάσει άλλη κυβέρνηση στην Ιστορία του Ελληνικού κράτους, με τόσα, τέτοιοα και τόσο πολύ θρασύτατα ψέματα!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Απόστολος Τζιτζικώστας, δήλωνε με ύφος...

σκληρού Μακεδονομάχου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ότι «δεν υπάρχει περίπτωση σε δρόμο ευθύνης μας, της περιφέρειας, να μπει πινακίδα που να αναγράφει τον όρο Βόρεια Μακεδονία. Ξεκάθαρες κουβέντες. Όσο είμαι περιφερειάρχης οι πινακίδες στους δικούς μας δρόμος θα αναγράφουν, Σκόπια».

Ωστόσο, μετά τις σχετικές πινακίδες που εντοπίζονται στον χώρο ευθύνης του, ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και πληροφορούν τους οδηγούς για την κατεύθυνση προς τη Βόρεια Μακεδονία, αναρωτιόμαστε εάν ο κ .Τζιτζικώστας εγκατέλειψε τη θέση του στην Περιφέρεια και δεν το μάθαμε ή εάν τελικά εφάρμοσε και τίμησε τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τέλος, όπως βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο ο ίδιος δήλωνε ότι δεν θα υποκύψει σε πιέσεις, όπως έδειχνε -σύμφωνα με τον ίδιο- η πολιτική του πορεία. Ωστόσο θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι λέει σήμερα σε όσους βρίσκονταν στην εκδήλωση κατά την οποία ξεκαθάριζε τότε ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».     
fonaklas.blogspot.com/2022/05/blog-post_995.html#more