Σκληρή κριτική του Ντε Μπρόινε για το Nations League

Δεν είναι ο πρώτος, δεν θα είναι ούτε και ο τελευταίος που ασκεί σκληρή κριτική στην UEFA για το Nations League. Ο λόγος για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος έκανε λόγο για μια... υποχρέωση που πρέπει να «βγει», ξεκαθαρίζοντας πως αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης και μάλιστα στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Ο διεθνής Βέλγος άσος αναφέρθηκε στο θέμα της ξεκούρασης των ποδοσφαιριστών, ένα ζήτημα που βρίσκεται στο επίκεντρο τα τελευταία χρόνια, χωρίς όμως να έχουν υπάρξει αλλαγές.

«Για μένα δεν έχει σημασία το Nations League. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε αυτά τα ματς, όμως είναι κάτι σαν εξάσκηση. Όλοι είχαν μία πολύ δύσκολη σεζόν. Με το που βρισκόμαστε στο γήπεδο, κάνουμε αυτό που είναι να κάνουμε. Τότε θέλω να νικώ.

Πέρα από αυτό όμως, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ως παίκτες μπορούμε να μιλάμε για διακοπές ή ξεκούραση, όμως δεν έχουμε λόγο. Ακολουθούμε αυτό που χρειάζεται και αυτό είναι όλο. Έχουμε κάτι παραπάνω από 3 εβδομάδες για διακοπές κάθε 12 μήνες. Όσοι είναι απ'έξω δεν μπορούν να καταλάβουν πώς αισθάνεται ένας παίκτης μετά από μία σεζόν. Δεν έχει νόημα να πω κάτι παραπάνω αφού δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι» τόνισε χαρακτηριστικά.

naftemporiki.gr