ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία

Στις 18 Αυγούστου 2022 η Αφροδίτη από τις 7° 59’ του Λέοντα θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό. Η θετική αυτή όψη θα φέρει ευκαιρίες στη ζωή μας και θα βοηθήσει, έτσι, όλα να εξελιχθούν με τον πιο ομαλό και καλύτερο τρόπο που θα μπορούσαν.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να προβάλετε τον εαυτό σας και να διαφημίσετε με τον πιο πετυχημένο τρόπο τη δουλειά σας. Αρωγούς στην προώθηση των δημιουργικών σας σχεδίων θα έχετε φίλους και ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σας αγαπούν. Εύνοια δέχεστε και στα ερωτικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε σχετικά με κάτι καινούργιο που οργανώνετε, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον οικογενειακό τομέα. Ορισμένοι θα μετακομίσετε, άλλοι θα θελήσετε να αυξήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας ενώ, κάποιοι άλλοι, θα νιώσετε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη με τους οικείους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνετε νέες και αρκετά ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα βοηθήσουν την εξέλιξη της καριέρας σας. Ορισμένοι θα αποφασίσετε να προχωρήσετε μαζί με κάποιο φίλο σε ένα καινούργιο επαγγελματικό εγχείρημα. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σπουδών, πιστοποιήσεων και μετακινήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιοι θα προχωρήσετε σε ένα καινούργιο επαγγελματικό πλάνο. Άλλοι θα βελτιώσετε την επαγγελματική εικόνα σας και θα αυξήσετε το εισόδημά σας, κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε υλική ασφάλεια. Θα ξοδέψετε και χρήματα για τον εαυτό σας αγοράζοντας όμορφα και καλόγουστα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας χαρίσει γοητεία, ελκυστικότητα και ερωτικό μαγνητισμό. Ο γλυκός τρόπος που θα εκφράζεστε αλλά και η εξωστρέφειά σας θα τραβήξουν πάνω σας βλέμματα θαυμασμού. Όσοι έχετε ταίρι, θα κάνετε μαζί του ένα ταξίδι που θα αναθερμάνει τον έρωτά σας ενώ οι υπόλοιποι μια σημαντική γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας με την όψη αυτή και σε αυτό θα βοηθήσουν τα θετικά νέα για μια επαγγελματική συνεργασία που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες. Αισθηματικά, θα αυξηθεί η ερωτική σας επιθυμία και θα βιώσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά, να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας αλλά και με το ταίρι σας, και να κάνετε νέες και, κατά περιπτώσεις, τυχερές γνωριμίες. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μέσα σε φιλική παρέα μια γνωριμία που ίσως εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητά σας στο σπίτι θα γίνει πιο αρμονική και άνετη ενώ η ζωή στο γραφείο πιο ενδιαφέρουσα, σε ορισμένες περιπτώσεις, εξαιτίας ενός νέου έρωτα που θα προκύψει με συνεργάτη σας. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα έχετε την υποστήριξη ανθρώπων σε ανώτερες από τη δική σας θέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορισμένοι από εσάς με την όψη αυτή θα καταφέρουν να βρουν τις ιδανικές για αυτούς συνθήκες διαβίωσης που θα τους επιτρέψουν, τόσο να δουλεύουν επικερδώς, όσο και να χαίρονται. Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου θα κάνετε σε περιβάλλον διασκέδασης μια αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακής περιουσίας. Για κάποιους, αυτό μπορεί να αφορά τη διευθέτηση κληρονομιάς, άλλους μια αγοραπωλησία ακινήτου και κάποιους άλλους την οικονομική εκμετάλλευσή του. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σχετικά με ασφάλειες, διατροφές και τακτοποιήσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την όψη αυτή, όσοι δεν έχετε ταίρι, είναι πολύ πιθανό να το αποκτήσετε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή γενικά μιας μετακίνησης. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε ευχάριστες και αρμονικές στιγμές με το ταίρι σας. Μια νέα και πολλά υποσχόμενη επαγγελματική σχέση θα εμφανιστεί στον ορίζοντα.

ΙΧΘΥΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, είτε από μια μισθολογική αναβάθμιση, είτε από μια εναλλακτική πηγή εσόδων και αυτό θα βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητάς σας. Επίσης, με την όψη αυτή θα θελήσετε να βελτιώσετε ή να τροποποιήσετε την εμφάνισή σας με αλλαγές που θα σας ανανεώσουν και ψυχικά.

Πηγή: Myastro.gr