Σέρβος πρόεδρος A.Βούτσιτς: «Η μοίρα της ανθρωπότητας κρίνεται τον Νοέμβριο στις εκλογές των ΗΠΑ»

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, σε διάγγελμά του στο σερβικό λαό, δέκα ημέρες μετά την πρόβλεψή του ότι μπορεί σε μερικούς μήνες να ξεσπάσει.. Γ’ΠΠ, δήλωσε καθαρά ότι «Η μοίρα της ανθρωπότητας κρίνεται τον Νοέμβριο στις εκλογές των ΗΠΑ», χωρίς να εξηγεί γιατί, αλλά εννοώντας ότι τυχόν επανεκλογή Μπάιντεν θα οδηγήσει στον Γ’ΠΠ!

Για την ακρίβεια δήλωσε: «Οι αμερικανικές εκλογές είναι οι πιο σημαντικές στον κόσμο. Κατά κάποιον τρόπο, η μοίρα της ανθρωπότητας κρίνεται τον Νοέμβριο. Με τρομάζει ότι δύσκολα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν πριν από αυτό, και υπό αυτή την έννοια οι εκλογές θα μπορούσαν να αργήσουν».

Τι θέλει να πει; Ότι οι δυνάμεις που αντιστρατεύονται την εκλογή του Ν.Τραμπ, θα μπορούσαν να προκαλέσουν παγκόσμια σύρραξη για να μην διενεργηθούν εκλογές στις ΗΠΑ και να αποφευχθεί «αποκεφαλισμός» του συστήματος με ήττα του Τ.Μπάιντεν.

Κάτι που και ο ίδιος ο Ν.Τραμπ το έχει πει σε συνέντευξή του πριν από 3 μήνες.

Και συνέχισε ο Σέρβος πρόεδρος:

«Ζούμε στην εποχή της μεγαλύτερης γεωπολιτικής κρίσης μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θέλω να σας πω, αφού έχω σίγουρη γνώση, περιμένω να κλιμακωθεί η κατάσταση τους επόμενους μήνες και περιμένω ότι θα αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρές συνέπειες, μιλώ για την Ευρώπη και τον κόσμο».