Πώς να φτιάξετε σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1.200 γρ. ροδάκινα καθαρισμένα
  • 900 γρ. ζάχαρη
  • Χυμό από ένα πορτοκάλι
  • Λίγες σταγόνες λεμόνι

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τα ροδάκινα σε φέτες και τα τοποθετείτε στο multi. Αλέθετε μέχρι να γίνουν πολύ μικρά κομματάκια.
  2. Τοποθετείτε σε μία κατσαρόλα τα πολτοποιημένα ροδάκινα με τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού.
  3. Αφήνετε σε δυνατή φωτιά να πάρουν μια βράση, έπειτα χαμηλώνετε την ένταση και σιγοβράζετε για περίπου 20 λεπτά ακόμη.
  4. Σταδιακά ανακατεύετε τη μαρμελάδα για να μην κολλήσει.
  5. Στο τέλος προσθέτετε τις σταγόνες λεμονιού και τοποθετείτε τη μαρμελάδα σε γυάλινα βάζα. www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Ο νέος «Μεγάλος Αδελφός» της ΕΥΠ που ακούει τα πάντα

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων