Πώς να φτιάξετε σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1.200 γρ. ροδάκινα καθαρισμένα
  • 900 γρ. ζάχαρη
  • Χυμό από ένα πορτοκάλι
  • Λίγες σταγόνες λεμόνι

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τα ροδάκινα σε φέτες και τα τοποθετείτε στο multi. Αλέθετε μέχρι να γίνουν πολύ μικρά κομματάκια.
  2. Τοποθετείτε σε μία κατσαρόλα τα πολτοποιημένα ροδάκινα με τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού.
  3. Αφήνετε σε δυνατή φωτιά να πάρουν μια βράση, έπειτα χαμηλώνετε την ένταση και σιγοβράζετε για περίπου 20 λεπτά ακόμη.
  4. Σταδιακά ανακατεύετε τη μαρμελάδα για να μην κολλήσει.
  5. Στο τέλος προσθέτετε τις σταγόνες λεμονιού και τοποθετείτε τη μαρμελάδα σε γυάλινα βάζα. www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων