Τορτελίνια με γιαούρτι

Υλικά για 2 άτομα

  • ½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
    μαϊντανό

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι τη μέση και μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι και το αφήνετε να βράσει.
  2. Μόλις πάρει βράση, ρίχνετε τα τορτελίνια και ανακατεύετε.
  3. Τα αφήνετε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 8 λεπτά και στη συνέχεια τα αποσύρετε από τη φωτιά και τα σουρώνετε.
  4. Ζεματάτε το μισό βούτυρο με το σκόρδο και περιχύνετε τα μακαρόνια.
  5. Προσθέτετε το γιαούρτι.
  6. Ζεματάτε το υπόλοιπο βούτυρο με την πάπρικα και το ρίχνετε επάνω στα τορτελίνια.
  7. Διακοσμείτε με φύλλα μαϊντανού.              www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Βουλγαρία: Το πρώτο ποταμόπλοιο που κινείται με υδρογόνο και ηλιακή ενέργεια

ΛΑΡΚΟ: Τα υπέρογκα πρόστιμα που «τρέχουν» και ο γόρδιος δεσμός της ιδιωτικοποίησης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων