Κοτόσουπα με τζίντζερ και κουρκουμά

Υλικά

  • 1 σκελίδα σκόρδο σε λεπτές φέτες
  • 1/4 κ. γλ. κουρκουμά
  • 1 κ. γλ. τζίντζερ τριμμένο
  • 1 κ. γλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 6 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 85 γρ. φιδέ
  • 1 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια
  • 1 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • Φρέσκο κρεμμυδάκι για το σερβίρισμα  

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, σοτάρετε το σκόρδο, τον κουρκουμά και το τζίντζερ σε ελαιόλαδο περίπου 30 δευτερόλεπτα.
    Βήμα 2
    Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και αφήστε να σιγοβράσει.
    Βήμα 3
    Ρίξτε στην κατσαρόλα το φιδέ και αφήστε να βράσει ένα λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες.
    Βήμα 4
    Προσθέστε το κοτόπουλο και αφήστε να βράσει για 1 λεπτό.
    Βήμα 5
    Αποσύρετε από την φωτιά, ανακατέψτε με το χυμό λεμονιού και σερβίρετε με ψιλικομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.     www.newsbeast.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

ΛΑΡΚΟ: Τα υπέρογκα πρόστιμα που «τρέχουν» και ο γόρδιος δεσμός της ιδιωτικοποίησης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων