Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Στις 27 Απριλίου 2022 ο Ερμής από τις 27° 11’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να πάρουμε, με μεγαλύτερη ευκολία, κάποιες αποφάσεις που θα έχουν σχέση με την επαγγελματική μας πορεία ή γενικά το σχεδιασμό του προσωπικού μας μέλλοντος. Επιπλέον, η θετική και αισιόδοξη σκέψη μας θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης χαρούμενων καταστάσεων στην ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή για ακόμα μια φορά θα ανακαλύψετε μέσα σας την δύναμη αυτή που κινεί όλες σας τις πράξεις καθώς, η θεμελιώδης αλήθεια είναι ότι από την ιδέα που έχετε για τον εαυτό σας εξαρτώνται και οι σχέσεις που έχετε με τους όποιους άλλους της ζωής σας. Ανανεωθείτε συναισθηματικά και ψυχικά και ετοιμαστείτε να βιώσετε καταστάσεις που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βιώσετε αρκετές και πολύ ευχάριστες στιγμές, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Χαρούμενες ειδήσεις από φιλικά σας πρόσωπα θα δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα ενώ σιγά σιγά μπαίνει σε μια σειρά η πραγματοποίηση ενός μεγάλου σας ονείρου που, για ορισμένους από εσάς, είναι σκοπός ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την όψη αυτή θα χρειαστεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να κινηθείτε κάπως παρασκηνιακά με την έννοια ότι θα πρέπει να κάνετε κάποιες επαγγελματικές επαφές με μια κάποια μυστικότητα, μέχρι τουλάχιστον να έχετε θετικές ειδήσεις. Η αλήθεια είναι ότι θα έχετε καλές εξελίξεις και κάποιες επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο πιο πολύ κοινωνικοποιήστε και έρχεστε σε επαφή με κόσμο, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε για να πιάσετε κάποιους στόχους που έχετε θέσει και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας. Επιπλέον, η όψη αυτή ευνοεί την οποιαδήποτε ενασχόλησή σας με σπουδές και γενικά την μάθηση. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε και κάποιο ευχάριστο ταξίδι με το ταίρι ή με φίλους σας.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την επαγγελματική σας πραγματικότητα, και παράλληλα τη δημόσια εικόνα σας, ενώ ταυτόχρονα θα βελτιωθούν τα μάλα και τα εισοδήματά, τόσο τα δικά σας προσωπικά, όσο και τα οικογενειακά σας. Ορισμένοι από εσάς θα προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας ερωτικής σας σχέσης ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γεμάτη πάθος ερωτική γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτω από την επίδραση της θετικής αυτής όψης θα ζήσετε όμορφες συντροφικές αλλά και έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι, μέσα από μία φιλική παρέα ή σε κάποιο χώρο διασκέδασης, θα κάνετε μια αισθηματική γνωριμία με άτομο που θα σας ενώνει ο κοινός τρόπος σκέψης. Επιπλέον, η καλή σας διάθεση αλλά και η ροπή που θα έχετε στις διασκεδάσεις θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Θα αφήσετε στο παρελθόν σας τα όποια θέματα υγείας, κάποιοι από εσάς, είχατε αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα, ενώ αρκετούς άλλους θα σας απασχολήσει και η βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο εύκολη και ανάλαφρη ενώ θα καλυτερεύσουν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Επιπλέον, θα ζήσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να απολαύσετε την ζωή. Να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε, να έρθετε σε επαφή με την δημιουργικότητά σας και να μοιράσετε την χαρά και την ευδαιμονία στους ανθρώπους που καθ’οποιονδήποτε τρόπο έρχονται σε επαφή μαζί σας. Θα έχετε ευχάριστα νέα από τους φίλους σας που θα σας χαροποιήσουν αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή μπορείτε να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας ακόμα και με την μορφή μίας αγοραπωλησίας. Ευνοούνται επίσης οι μετακομίσεις, είτε κατοικίας, είτε εργασίας, ενώ θα κλείσετε και σχετικές παρελθοντικές υποθέσεις σας. Ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσουν θέματα σωματικής ή ψυχολογικής ευεξίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσοι από εσάς έχετε παιδιά θα λάβετε ευχάριστα νέα που σχετίζονται με κάποιες υποθέσεις τους. Γενικά, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με την εξέλιξη κάποιου δικό σας τρέχοντος θέματος, ενώ θα κάνετε και εποικοδομητικές συζητήσεις, τόσο με τους φίλους, όσο και με το ταίρι σας. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε και ένα ιδιαίτερα ευχάριστο ταξίδι ενώ τη ζωή ορισμένων άλλων θα ομορφύνει ένας νέος έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικογενειακή ζωή και οι σχέσεις σας με τους οικείους σας θα είναι πηγή χαράς και ευδαιμονίας για τους περισσότερους από εσάς, ενώ δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με μία αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου, με μία μετακόμιση ή με συμφέρουσες αγορές που θα κάνετε για το σπίτι σας. Επιπλέον, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΙΧΘΥΣ

Στο διάβα σας θα έρθουν σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να αδράξετε έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Οι καλοί σας τρόποι, η ευγενική συμπεριφορά και ο γλυκός σας λόγος θα γίνουν σημαντικοί αρωγοί σας στο επικοινωνιακό παιχνίδι βοηθώντας σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσει η αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου ή τεχνικού εξοπλισμού.

Πηγή: Myastro.gr