Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη και τον Δία στο ζώδιό σου νιώθεις την ενέργεια να αναβλύζει από το σώμα σου και να απογειώνει την ψυχολογία σου. Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα αρκεί να περιορίσεις την απερισκεψία και τον παρορμητισμό που δεν σου επιτρέπουν να ελέγξεις τις κινήσεις σου.

Με τον Ερμή να περνάει στους Διδύμους μέσα στο μήνα έχεις τη δυνατότητα να επανεξετάσεις υποθέσεις που σε απασχόλησαν τον Μάιο. Μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που πιθανά αντιμετώπισες και να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους στις 24/6 απογειώνει την κοινωνικότητα, την εξωστρέφεια, το αισθηματικό παιχνίδι. Επιδιώκεις να διασκεδάσεις με κάθε τρόπο και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν το μυαλό και την ψυχή σου. Καταλυτική θα είναι για εσένα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο τέλος του μήνα που θα δώσει ευκαιρίες σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον. Η δημιουργία της δικής σου οικογένειας, η συγκατοίκηση με το ταίρι σου, αγοραπωλησίες και μετακομίσεις έρχονται στο προσκήνιο. Απαραίτητο είναι να περιορίσεις την αλαζονεία και την απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου σε βοηθούν να ξεπεράσεις κάθε εμπόδια και να πετύχεις την μέγιστη φιλοδοξίας. Απαραίτητο είναι να ελέγξεις την ορμητικότητα και τον εκνευρισμό που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες με συνεργάτες και σύντροφο. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μέσα στο μήνα σε βοηθά να απολαύσεις στιγμές έντονου πάθους και αισθησιασμό με το ταίρι σου. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να δημιουργήσεις ένα σταθερό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να εκφράσει συναισθήματα στον άνθρωπό σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς τα μέσα του μήνα καθώς η σύνοδος της με τον Ουρανό ανατρέπει τα δεδομένα και προκαλεί έντονες καταστάσεις που θα επηρεάσουν άμεσα την σχέση σου αν δεν συγκρατήσεις την επαναστατική σου διάθεση. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις αρχές του μήνα δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις και οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Παράλληλα η επικοινωνία στην προσωπική σου ζωή αποκαθίσταται και σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις σκέψεις και ανησυχίες που σε προβλημάτιζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Φρόντισε να αποφύγεις πείσμα και αδιαλλαξία που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου και θα προκαλέσουν μικροεντάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στα μέσα του μήνα προκαλεί συναισθηματική φόρτιση και δεν αποκλείεται να φέρει απογοήτευση σε σχέση με πρόσωπα του ευρύτερου και κοντινού περιβάλλοντος. Οι μάσκες πέφτουν και απομυθοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να σε επηρέασαν έντονο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Προσοχή σε επαγγελματικές οικονομικές επιλογές καθώς είναι απαραίτητο να είσαι επιφυλακτικός σε μεγάλα λόγια και δεσμεύσεις. Προς το τέλος του μήνα ο Άρης από το ζώδιό σου σε επηρεάζει άμεσα και σε καλεί να δράσεις αποτελεσματικά χωρίς φόβο και πάθος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Κριό φέρνει στην επιφάνεια έντονες καταστάσεις που σε έχουν στιγματίσει στο παρελθόν και προκαλεί κυκλοθυμία. Προσοχή σε ξεσπάσματα καθώς δεν εκφράζεις άμεσα τα συναισθήματά σου και αυτό σε φορτίζει. Καλά θα κάνεις επίσης να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά τον χώρο της δουλειάς καθώς στο παρασκήνιο καλά κρατεί και επηρεάζει την προσωπική σου πορεία. Με τον Ερμή να περνάει στους Διδύμους αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους σε όλα τα επίπεδα. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείς πείσμα και την απολυτότητα που μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκειες τα πρόσωπα που συνομιλείς. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να βρεις ισορροπία στα οικονομικά σου και να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Ρομαντικές στιγμές και έντονο πάθος θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε βοηθήσουν εκφράσεις βαθύτερες ευαισθησίες και σκέψεις. Αξιοποίησε τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο τέλος του μήνα για να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς ο φύλακας-άγγελος σου είναι στο πλευρό σου βοηθώντας σε να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες. 

2ο δεκαήμερο

Έντονο παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς θα σε απασχολήσει καθώς ο Άρης από τον Κριό σε επηρεάζει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Πιθανό είναι να απογοητευτείς από πρόσωπα που είχες εμπιστευτεί καθώς αντιλαμβάνεσαι πως κινούνται εις βάρος σου στο εργασιακό περιβάλλον. Προσεκτικός επίσης θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά καταστάσεις του παρελθόντος που αναβιώνεις με δύσκολο τρόπο. Εκτόνωσε κάθε αρνητική ενέργεια μέσω της δημιουργίας και της τέχνης που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου εκτοξεύει τη γοητεία και τη λάμψη σου στα ύψη. Πρωταγωνιστείς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο καθώς μαγνητίζεις τα βλέμματα με την αποφασιστικότητα. Μείνε όμως μακριά από εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν πρόσωπα που είναι καταλυτικά για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα μέσα του μήνα καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου οδηγώντας σε ξεσπάσματα και επαναστατικές συμπεριφορές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και σε βοηθά να εκφράσεις βαθύτερες σκέψεις και ανησυχίες που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορείς να ξεπεράσεις καθυστερήσεις και δυσκολίες σε επαγγελματικό επίπεδο βρίσκοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε ότι αφορά συμφωνίες και συναλλαγές. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και την απερισκεψία που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στα μέσα του μήνα αγγίζει τα οικονομικά σου και μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που πιθανά επιδιώκουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου εμπιστευόμενος τις δεσμεύσεις τους. Προστάτεψε τον εαυτό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς λόγω απατών και αυταπατών που θα έρθουν στο προσκήνιο. Ο Άρης από τον Κριό προς το τέλος του μήνα εντείνει την κυκλοθυμία και τον συναισθηματισμό και μπορεί να οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια αν δεν φροντίσεις να διοχετεύσεις δημιουργικά την ενέργειά σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κινηθείς με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να επιτύχεις. Το φιλικό περιβάλλον θα είναι εκεί για να σε συντροφεύσει σε κάθε βήμα σου και να σε στηρίξει σε πιθανές δυσκολίες που μπορούν να ξεπεραστούν αρκεί να το προσπαθήσεις. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς και να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες και σε ότι σε ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό. Όμως απαραίτητο είναι να δώσεις χώρο και χρόνο στον σύντροφο ή στους συνεργάτες σου να εκφράσουν ανάλογες σκέψεις και επιθυμίες. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή καθώς μαγνητίζεις με τη λάμψη και το ταπεραμέντο σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο τέλος του μήνα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει ανάσα στα οικονομικά σου. Προσπάθησε μόνο να μην παρασυρθείς σε υπερβολικές σπατάλες και ανοίγματα που μπορεί να σου κοστίσουν καθώς είναι βέβαιο πως αργότερα θα το μετανιώσεις. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Κριό σε επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε ότι αφορά σχέδια και μελλοντικούς στόχους που θέλεις να πετύχεις. Σημαντικό είναι για σένα να κινηθείς σε ομαδικό επίπεδο και να λειτουργήσεις αρμονικά με πρόσωπα που συνεργάζεσαι ώστε να είναι βέβαιη η επιτυχία. Προσπάθησε μόνο να θέτεις και να συνδεθείς με τα πρόσωπα που περιτριγυρίζεσαι αποφεύγοντας να φοβηθείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο απογειώνει συναισθηματικά την προσωπική σου ζωή καθώς ενισχύει την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό. Έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στις επιλογές σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς τα μέσα του μήνα καθώς η σύνοδο της με τον Ουρανό μπορεί να λειτουργήσει αποκαλυπτικά για πρόσωπα που έχεις επιτρέψει να εισβάλουν στη ζωή σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές επιστροφές προσώπου του παρελθόντος που θα προκαλέσουν συναισθηματικές αναταράξεις. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο δίνοντάς σου την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που σε απασχολούν σε επαγγελματικό και γραφειοκρατικό επίπεδο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τον χώρο της δουλειάς και καθημερινές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Τα ταξίδια του μυαλού και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Η Πανσέληνος στα μέσα του μήνα που πραγματοποιείται στον άξονα σου με τον Τοξότη αγγίζει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή στον μέγιστο βαθμό. Σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζονται άμεσα καθώς δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν μυστικά που θα σε απογοητεύσουν. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε νέα πρόσωπα που μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου αφού είναι εύκολο να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν θα έχουν αντίκρισμα. Ο Άρης προς το τέλος του μήνα από τον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις κοινές δράσεις με το φιλικό περιβάλλον και να νιώσεις μοναδικά ως μέλος μιας ομάδας που μπορεί να προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Κριό αυξάνει κατακόρυφα τις απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο καθώς πολλαπλασιάζονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από την ανάγκη να επιβάλλεις τις προσωπικές σου απόψεις προκαλώντας δυσαρέσκεια στους ανωτέρους σου. Επικεντρώσου στην αξιοποίηση ευκαιριών και προτάσεων καθώς μέσα από την μεθοδικότητα και την υπεύθυνη στάση σου είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν. Με τον Ερμή να περνάει στους Διδύμους εντείνεται η εσωστρέφεια και η ανάγκη το μυαλό να ταξιδέψει μακριά από την πραγματικότητα. Προσοχή σε λάθη και παραλείψεις που θα επηρεάσουν στον χώρο της δουλειάς. Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα άκρως ονειρικό και ρομαντικό σκηνικό για δύο στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και προβληματίζουν με τη στάση τους. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αμετροέπεια και υπεραισιοδοξία δεν θα επιτρέψουν να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτό οφείλεις να κρατήσεις το μέτρο. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Κριό σε επηρεάζει στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και αυξάνεις σημαντικά τους ρυθμούς στον επαγγελματικό χώρο. Οι απαιτήσεις των ανώτερων σου είναι πολλές και επιδιώκεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δείχνοντας μεθοδική και άκρως επαγγελματική στάση. Φρόντισε βέβαια να μην εμπλακείς σε κόντρες και αντιδικίες επιδιώκοντας να επιβάλεις απόψεις και σκέψεις που δεν εκπροσωπούν τους άλλους. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δείξεις τις ικανότητές σου και να βελτιώσεις την θέση σου στο επαγγελματικό περιβάλλον. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο και να σε επηρεάζει άμεσα έχεις την δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς επιθυμείς να λειτουργήσεις από κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που σας ενδιαφέρουν. Μοιραίες νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν στα μέσα του μήνα καθώς η σύνοδος της με τον Ουρανό σε αιφνιδιάζει ευχάριστα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι καινούργιο στη ζωή σου που μπορεί να σου προσφέρει έντονα συναισθήματα. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο έχεις την δυνατότητα να ξεπεράσεις σκοπέλους και εμπόδια που επηρέασαν συζητήσεις σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Η επικοινωνία με το φιλικό περιβάλλον αποκαθίσταται και μπορείς να ξεπεράσεις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στα μέσα του μήνα αποκαλύπτει παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να προκαλέσουν απογοήτευση. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα καθώς απαιτείται ορθολογισμός και πρακτική σκέψη ώστε να δοθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις. Μην βιαστείς επίσης να πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά νέες επαγγελματικές προτάσεις καθώς τα δεδομένα που σου δίνονται δεν είναι ξεκάθαρα. Ο Άρης από τον Κριό προς το τέλος του μήνα αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο, παράλληλα αυξάνει την κούραση που πρέπει να διαχειριστείς καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι φτάνεις στα όριά σου και δεν μπορείς να αποδώσεις περαιτέρω. Ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο θα τονώσουν την ψυχολογία σου καθώς νιώθεις πώς αναγνωρίζεται η προσωπική σου προσπάθεια. 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης και ο Δίας κινούνται στον Κριό και σε βοηθούν να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας τη διασκέδαση και ταξίδια που μπορεί να προγραμματίσεις. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα σε φέρουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και ιδιοσυγκρασίες, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον. Παράλληλα πιθανό είναι να εντρυφήσεις σε νέα φιλοσοφικά αντικείμενα ανοίγοντας τους πνευματικούς ορίζοντες. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε καλούν να εμπλακείς σε παρέες και φιλικές συνευρέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις με τον φιλικό περίγυρο. Πιθανό είναι επίσης μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους καθώς αντιμετωπίζουν την ζωή με πρωτοποριακή και διαφορετική στάση. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο τέλος του μήνα αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις. Μπορείς να κάνεις τα σωστά βήματα ώστε να αποτινάξεις από πάνω σου ψυχολογικά βαρίδια που ακόμα σε ταλαιπωρούν έχοντας το βλέμμα σου στο μέλλον. Απέφυγε συναισθηματικές εξάρσεις και δογματικές συμπεριφορές που είναι βέβαιο πως θα ενοχλήσουν. 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Κριό και να σε επηρεάζει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στο μέλλον και σε ότι ικανοποιεί την ανάγκη σου για περιπέτεια και διασκέδαση. Ταξίδια στο εξωτερικό και επαφές με πρόσωπο που μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου θα σε ενθουσιάσουν. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δώσει την δυνατότητα να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα. Το πάθος και ο αισθησιασμός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που έχουν διαφορετική αντίληψη από εσένα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο φροντίζει να αναδείξει τις ικανότητές σου στον επαγγελματικό χώρο με απώτερο στόχο την καθιέρωση και την αναγνώριση. Γεγονός είναι πως λάμπεις και αυτό μαγνητίζεις ανωτέρους και φιγούρες εξουσίας που εντυπωσιάζονται από την στάση σου. Πιθανό είναι στα μέσα του μήνα με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό να υπάρξουν κεραυνοβόλες καταστάσεις μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα προκαλέσουν υπερένταση και θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο βοηθώντας σε να γίνεις κατανοητός στον επαγγελματικό χώρο καθώς ξεπερνιούνται οι παρεξηγήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Παράλληλα ξεπερνιούνται εμπόδια και καθυστερήσεις σε συνομιλίες και συμφωνίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσες. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στα μέσα του μήνα αγγίζει την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στο οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου πολύ σημαντικού σε επίπεδο σχέσης καθώς αναδεικνύονται διαφορές, ψευδή και αυταπάτες που μπορεί να σε πληγώσουν. Κράτησε μικρό καλέ καλάθι σε νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται οι ιδανικές και να δημιουργούν τις προϋποθέσεις πώς μπορείς να ζήσεις το απόλυτο όνειρο στην αγάπη. Καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός και εγκρατής καθώς πιθανές δεσμεύσεις και υποσχέσεις μπορεί να αποδειχθούν ψευδείς. Με τον Άρη να κινείται στον Κριό και να σε επηρεάζει προς το τέλος του μήνα εκτοξεύεται η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Επαγγελματικές συνεργασίες, ταξίδια και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό, διασκέδαση και αποδράσεις απογειώνουν το κέφι σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Κριό αναδεικνύοντας ανασφάλειες και φόβους με εμφατικό τρόπο. Γεγονός είναι πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσεις καθετί που δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις απελευθερωμένα και με αποφασιστικότητα. Επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικές συμφωνίες μπορεί να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς αντιλαμβάνεσαι τις ευκαιρίες και κινείσαι με απόλυτη αποτελεσματικότητα. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τους Διδύμους έχεις την δυνατότητα να αφοσιωθείς σε επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες που σε απασχολούν έντονα. Είναι δεδομένο πώς θα εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που λειτουργείς και χειρίζεσαι την κάθε κατάσταση γοητεύοντας σημαντικά πρόσωπα στο πεδίο της καριέρας σου. Προσοχή στην επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να μπεις σε αντιδικίες με το ταίρι σου λόγω ελλείμματος χρόνου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο τέλος του μήνα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες καθώς προτάσεις από φιλικά πρόσωπα θα σε ενθουσιάσουν. Προσοχή σε υπερβολές καθώς η καχυποψία και οι ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις επιτυχίες και επιλογές. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Κριό και σε επηρεάζει στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς εντείνει ανασφάλειες και απωθημένα. Είναι απαραίτητο να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και διατεθειμένος να αντιμετωπίσεις κάθε φόβο που μπορεί να μπλοκάρει την δράση σου. Οικονομικές συμφωνίες, κληρονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις σε ενθουσιάζουν καθώς σε βάζουν σε μία διαδικασία κινητικότητας που σου ταιριάζει. Έχεις ιδέες και με το ένστικτό σου φύλακα άγγελο να σε προστατεύει από κάθε δυσκολία μπορείς να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Η Αφροδίτη κινείται στον Ταύρο δίνοντάς σου την δυνατότητα να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά στην προσωπική σου ζωή. Ταξίδια στο εξωτερικό και κοντινές αποδράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς επιλέγεις να χαρείς τις στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Στα μέσα του μήνα η σύνοδος της με τον Ουρανό από τον Ταύρο προκαλεί έντονα συναισθήματα καθώς κεραυνοβόλες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο που το πάθος, ο αισθησιασμός και η περιπέτεια πρωταγωνιστούν. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο σου δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσει τις δυσκολίες και εμπόδια που αντιμετώπισες το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε επαγγελματικές συμφωνίες και νομικές υποθέσεις. Παράλληλα καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να αντιμετώπισες σε ότι αφορά ταξίδια ξεπερνιούνται και σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας τις στιγμές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς τα μέσα του μήνα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σε επηρεάζει άμεσα. Αναδεικνύει οικογενειακές και επαγγελματικές καταστάσεις που μπορεί να σε απογοητεύσουν καθώς αποκαλύπτονται κρυφά κίνητρα που μπορεί να σε απογοητεύσουν από πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Φρόντισε επίσης να αποφύγεις την άμεση δέσμευση σε επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί αρχικά να σε ενθουσιάσουν καθώς τα φαινόμενα απατούν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι. Με τον Άρη να κινείται στον Κριό και να σε επηρεάζει προς το τέλος του μήνα αξιοποίησε ευκαιρίες που θα σου δοθούν σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις. 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τον Κριό να βάζει φωτιά σε συνεργασίες και προσωπική ζωή οφείλεις να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία ξεσπάσματα και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Διατήρησε χαμηλούς τόνους ώστε να μην μπεις στη διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα τραυματίσουν τις σχέσεις σου. Σημαντική βοήθεια θα αποτελεί για εσένα ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσουν να χαρείς την επικοινωνία και τις στιγμές με πρόσωπα που ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμους μπροστά σου. Αισθησιακές αποδράσεις και ταξίδια στο εξωτερικό θα ανανεώσουν την σχέση σου και θα σε βοηθήσουν να βιώσεις την αγάπη σαν περιπέτεια. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω της διαφορετικότητας που τις διακρίνει. Στο τέλος του μήνα καταλυτικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να παίξει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές ευκαιρίες μέσω συνεργασιών. Παράλληλα νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο θα αλλάξουν το κοινωνικό status καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο της ζωής σου που οι σχέσεις σου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Κριό και σε επηρεάζει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα αναδεικνύοντας ένταση και ανταγωνισμό σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι απαραίτητο να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να κρατήσεις το μέτρο περιορίζοντας τις αντιδράσεις σου καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις πως οι σημαντικοί άλλοι τη ζωή σου σε αδικούν με την στάση τους. Προσπάθησε να βρεις κοινό τρόπο πλεύσης σε συνεργασίες και προσωπική ζωή ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και κόντρες που θα σε απογοητεύσουν. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο αυξάνει κατακόρυφα την λίμπιντο σου και σε ωθεί να δημιουργήσει σε ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε μόνο να αφήσεις το περιθώρια σκηνές ζηλοτυπίας και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα ενοχλήσουν έντονα το σύντροφό σου. Αποκαλύψεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν προς τα μέσα του μήνα καθώς η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε ψυχολογικό επίπεδο. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα καθώς οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις με καλύτερους ρυθμούς και όρους σε οικονομικές συμφωνίες που αφορούν τρίτους. Παράλληλα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να εκφράσεις ανησυχίες και ανασφάλειες που μπορεί να σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην προσωπική σου ζωή. Οι βαθύτερες εξομολογήσεις θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Στα μέσα του μήνα η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη αγγίζει το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον καθώς αναδεικνύει συμπεριφορές που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Φρόντισε να αποφύγεις κόλακες και πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν καθώς τα κίνητρα τους δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία αφού είναι πιθανό να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν θα έχουν αντίκρισμα. Προς το τέλος του μήνα ο Άρης από τον Κριό σε επηρεάζει άμεσα. Οφείλεις να είσαι απόλυτα ψύχραιμος απέναντι σε επιθέσεις και συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση σε σχέσεις και συνεργασίες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Κριό και επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητα και τον χώρο της δουλειάς καθώς αυξάνει τους ρυθμούς και το άγχος. Περαιτέρω υποχρεώσεις και αγγαρείες να σε προβληματίσουν έντονα καθώς επιδιώκεις να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε να βάλεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα ένα είδος άσκησης που σε ικανοποιεί και σε βοηθά να εκτονώσεις αποτελεσματικά την ένταση. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους ενισχύουν την εσωστρέφεια και τις ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλωθούν με έντονο τρόπο στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα όμως αυξάνουν κατακόρυφα τη λίμπιντο σου, κάτι που πρέπει να αξιοποιήσεις θετικά για την σχέση σου έτσι ώστε να αποφύγεις κόντρες λόγω φόβων και απωθημένων που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει ένα νέο πεδίο δράσης σε ότι αφορά το μέλλον καθώς αντιμετωπίζεις με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία κάθε τι που μπορεί να προκύπτει. Νέα πρόσωπα ανοίγουν μονοπάτια σε επαγγελματικό επίπεδο που σε φέρνουν σε επαφή με το εξωτερικό ενώ στην προσωπική σου ζωή βάζουν φωτιά καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός πρωταγωνιστούν. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Κριό και απαιτεί από εσένα καθημερινή προσπάθεια και πολύ καλό προγραμματισμό ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις. Θα σε επηρεάσει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα για αυτό οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις το άγχος και τη νευρικότητα που θα δημιουργήσει προβλήματα στον χώρο της δουλειάς. Ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής θα λειτουργήσει ευεργετικά για το σώμα σου καθώς θα κρατήσει την ενέργειά σου σε υψηλά επίπεδα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε καλεί να γοητεύεις και να φλερτάρεις διεκδικώντας την προσοχή των γύρω σου. Νέα πρόσωπα προκαλούν έντονες συγκινήσεις καθώς αντιλαμβάνονται την ανάγκη σου για συντροφικότητα και μπορούν να την προσφέρουν απλόχερα. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην είσαι υποχωρητικός σε ότι αφορά ότι σε ικανοποιεί καθώς αργότερα θα το μετανιώσεις. Η σύνοδος της με τον Ουρανό στα μέσα του μήνα φέρνει ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου. Δεν αποκλείονται και οι ξαφνικές απομακρύνσεις που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο πεδίο των σχέσεων. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και να επηρεάζει άμεσα σχέσεις και συνεργασίες έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις προβληματισμούς και απόψεις που μπορεί να σε απασχόλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα καθώς επιδιώκεις να ικανοποιήσεις το ταίρι και τους συνεργάτες σου διατηρώντας τις ισορροπίες στις καθοριστικές σχέσεις στη ζωή σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα μέσα του μήνα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη αγγίζει τα οικονομικά σου. Δεν πρέπει να παρασυρθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρα απέναντί σου καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν λανθασμένες επιλογές που αργότερα θα σε απογοητεύσουν. Με τον Άρη από τον Κριό να επηρεάζει άμεσα προς το τέλος του μήνα τον χορό της δουλειάς και το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι απαραίτητο να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις το άγχος σε όλα τα επίπεδα. Η μεθοδικότητα σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις αποτελεσματικά δίνοντας λύσεις σε επαγγελματικές υποθέσεις που έχεις αναλάβει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης και ο Δίας κινούνται στον Κριό ευνοώντας τη σημαντικά καθώς αυξάνει το πάθος, την αυτοπεποίθηση, την επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιδιώκεις να περάσεις υπέροχα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν στη ζωή σου που θα σε βάλουν σε μία νέα περίοδο έντονο αισθησιασμού και πάθους. Σε απόλυτη συμμαχία βρίσκεται ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους που λειτουργούν ευνοϊκά για σχέσεις και συνεργασίες. Η ανάγκη για συντροφικότητα και ισορροπίες γίνεται εμφανής σε όλα τα επίπεδα καθώς δεν θα διστάσεις να βρεις τις λύσεις που θα ικανοποιήσουν πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στο πλευρό σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην υποχωρείς αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου καθώς αργότερα απωθημένα θα έρθουν στην επιφάνεια. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Απέφυγε υπερβολικές φιλοδοξίες και μεγαλόπνοα σχέδια που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον προϋπολογισμό σου. 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να βρίσκεται στον Κριό και να σε επηρεάζει στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα καθώς η προσωπικότητά σου λάμπει και σε βοηθά να ξεχωρίσεις. Πομπώδεις εκφράσεις και κινήσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν καθώς έχεις αρχηγικές τάσεις σε όλα τα επίπεδα. Φρόντισε να μη με ενοχλήσεις στους γύρω σου με υπερβολές καθώς ο εγωκεντρισμός και ο υποκειμενισμός θα λειτουργήσει αρνητικά. Η προσωπική σου ζωή απογειώνεται αφού το πάθος και ο πόθος εκφράζονται με ευκολία στο ταίρι σου και μπορείς να περάσεις απολαυστικά μαζί του. Η Αφροδίτη κινείται στον Ταύρο δίνοντάς σου την δυνατότητα να λύσεις πρακτικά ζητήματα στη σχέση που σε απασχολούν έντονα. Απαραίτητο είναι να αποφύγεις γκρίνια και μεμψιμοιρία που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου και θα προκαλέσουν υπερένταση στην προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξεις προς τα μέσα του μήνα με την σύνοδο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο να εντείνει τις εμμονές και το άγχος. Κράτησε χαμηλούς τόνους ώστε να αποφύγεις πιθανούς καβγάδες με το σύντροφό σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο διευκολύνοντας σε στο πεδίο της καθημερινότητας και της δουλειάς. Συζητήσεις και συμφωνίες ξεμπλοκάρουν αποφεύγοντας καθυστερήσεις και εμπόδια του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Παράλληλα έχεις την ευκαιρία να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα σου επιτρέψουν να είσαι αποτελεσματικός στον επαγγελματικό χώρο. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους δίδυμους στα μέσα του μήνα αγγίζει το περιβάλλον των καθοριστικών σχέσεων της ζωής σου. Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις δεν αποκλείεται να σε παρασύρουν σε επιλογές που δεν είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα για αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Παράλληλα πιθανό είναι να απομυθοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου κάτι που θα φέρει έντονη απογοήτευση και θλίψη. Με τον Άρη από τον Κριό στο τέλος του μήνα να σε επηρεάζει άμεσα οφείλεις να αξιοποιήσεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή μαγνητίζοντας τα βλέμματα και κατακτώντας το αντικείμενο του πόθου σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Κριό και να επηρεάζει άμεσα το οικογενειακό περιβάλλον πιθανό είναι να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν που σου προκαλούν θυμό. Απαραίτητο είναι να συγκρατήσεις την ορμή σου και να μην μπεις σε μία διαδικασία συγκρούσεων που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις με τους οικείους σου. Εργασίες στον προσωπικό σου χώρο απαιτούν προσπάθεια και μπορεί να σε κουράσουν, να θυμάσαι όμως ότι το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει πλήρως. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου δίνουν την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε καθημερινό επίπεδο και να ομορφύνεις την ρουτίνα της σχέσης σου δίνοντας νέα πνοή στην προσωπική σου ζωή. Μείνε μακριά από την επικριτικότητα και την γκρίνια που θα ενοχλήσει το ταίρι σου καθώς η επιμονή σου στη λεπτομέρεια είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσει. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο τέλος του μήνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μία νέα σχέση μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Κριό και σε επηρεάζει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα απαιτώντας από εσένα σκληρή προσπάθεια στον προσωπικό σου χώρο. Δεν αποκλείεται να έχεις μπει σε διαδικασία εργασιών που θα σε κουράσουν, σημαντικό είναι να απολαύσεις το αποτέλεσμα και την προσπάθειά σου. Απαραίτητο είναι επίσης να περιορίσεις την ένταση με τους οικείους σου καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις εκφράζοντας καταπιεσμένο θυμό και οργή που κρύβεις μέσα σου. Η Αφροδίτη κινείται στον Ταύρο ενισχύοντας την γοητεία και το αισθησιακό σου ταπεραμέντο. Μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις μαγνητίζοντας τα βλέμματα σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Η γενναιοδωρία σου θα εντυπωσιάσει και θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που θα επιδιώξουν να βρεθούν στο πλευρό σου και να περάσουν μοναδικές στιγμές μαζί σου. Ιδιαίτερα προς τα μέσα του μήνα με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από τον Ταύρο, κεραυνοβόλες καταστάσεις έρχονται στη ζωή σου για να αλλάξεις τα δεδομένα που αντιμετωπίζεις την αγάπη. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο δίνοντάς σου την δυνατότητα να εκφράσεις στο σύντροφό σου σκέψεις και ανησυχίες που μπορεί να σε προβλημάτισαν την προηγούμενη περίοδο. Η επικοινωνία στην προσωπική σου ζωή αποκαθίσταται, όμως είναι απαραίτητο να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να κρατήσεις το μέτρο ώστε να μην παρασυρθείς σε φραστικές υπερβολές που θα ενοχλήσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στα μέσα του μήνα αναδεικνύει παλιότερες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να σε επηρεάζουν. Απαιτείται ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις και αυταπάτες να επηρεάζουν την σκέψη σου. Δεν πρέπει επίσης να παρασυρθείς σε επιλογές που θα αφορούν τον χώρο της δουλειάς καθώς είναι πιθανό να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή απέναντί σου. Με τον Άρη από τον Κριό να σε επηρεάζει προς το τέλος του μήνα διατήρησε την ψυχραιμία σου απέναντι σε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν ξεσπάσματα από την πλευρά σου που θα ενοχλήσουν ιδιαίτερα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να βρίσκεται στον Κριό επιδιώκεις να κινηθείς σε πολλά επίπεδα καθώς σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα. Η γνώση, το εμπόριο, οι αποδράσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς σου δίνουν νέα πνοή και σε βοηθούν να ανακαλύψεις νέους δρόμους μπροστά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι απέναντι σε πρόσωπα του κοντινού περίγυρου καθώς είναι εύκολο να ξεσπάσεις πάνω τους την ένταση και τη νευρικότητα σου. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τους Διδύμους να λειτουργούν υποστηρικτικά έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά στην προσωπική σου ζωή. Αξιοποίησε προσκλήσεις για εξόδους με το ταίρι σου που θα σας ενθουσιάσουν και θα αυξήσουν κατακόρυφα το πάθος στη σχέση σας. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν για τον αδέσμευτο που θα σε βοηθήσουν να αναπτερωθεί το ηθικό σου και να απογειωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί ευκαιρίες για ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα σε ότι αφορά τον χώρο της δουλειάς καθώς οι προτάσεις που έρχονται μπορούν να σε ικανοποιήσουν απόλυτα. 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να βρίσκεται στον Κριό και να σε επηρεάζει στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με τα κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί τους. Σε ενδιαφέρει η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων και σε αυτό τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου μπορούν να ικανοποιήσουν. Πολλαπλές δράσεις και πολλά αντικείμενα έρχονται στο μονοπάτι σου καθώς σε ενδιαφέρει να πάρεις πληροφορίες που σου κεντρίζουν την προσοχή. Έντονες κοινωνικές στιγμές και κοντινές αποδράσεις ομορφαίνουν την καθημερινότητα και σε βγάζουν από τη ρουτίνα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να ομορφύνεις το οικείο περιβάλλον και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Η ανάγκη για ασφάλεια και τρυφερότητας τη σχέση είναι μεγαλύτερη από ποτέ για αυτό επιδιώκεις να περάσεις χρόνο με τον άνθρωπό σου. Προσοχή σε σπασμωδικές συμπεριφορές και ξεσπάσματα προς τα μέσα του μήνα με την σύνοδο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο να οδηγεί σε ανατροπές και απομακρύνσεις από πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και σε βοηθά να προχωρήσεις σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία ξεπερνώντας εμπόδια και σκοπέλους. Η επικοινωνία με πρόσωπα από την οικογένειά αποκαθίσταται και σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις προβληματισμούς και σκέψεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στα μέσα του μήνα αγγίζει τις φιλικές και προσωπικές σου σχέσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια συμπεριφορές που μπορεί να είναι απογοητευτικές. Μην διστάσεις να κλείσεις κύκλους σχέσεων με πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα απέναντί σου καθώς είναι βέβαιο ότι τα ψευδή δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Σημαντικό είναι ακόμα να μην παρασυρθείς από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις εμπιστευόμενοι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά. Ο Άρης από τον Κριό προς το τέλος του μήνα δημιουργεί την επιθυμία για δράση σε όλα τα επίπεδα. Πρωτοβουλίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις. 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης βρίσκεται στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να αξιολογήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους οικονομικούς πόρους. Μπαίνεις σε μία διαδικασία να περιορίσεις τα έξοδα καθώς οι ανασφάλειές που αναδεικνύονται σε βοηθούν να βάλεις όρια. Βέβαια σημαντικό είναι να μην υπερβάλλεις ενοχλώντας τους γύρω σου με συμπεριφορές που μπορεί να ξεπερνούν τα εσκαμμένα. Καλό είναι επίσης να είσαι προετοιμασμένος για περιττά έξοδα που μπορείς όμως να αντιμετωπίσεις λόγω σωστής διαχείρισης. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τους Διδύμους να εξομαλύνουν την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον νιώθεις πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη να βρεθείς με τους οικείους σου. Παράλληλα επιδιώκεις να βιώσεις μοναδικές στιγμές στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την ασφάλεια και την σιγουριά που σου δίνει. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο τέλος του μήνα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Καλό είναι να μετριάσεις τις οποίες υπερβολές με σκοπό να εντυπωσιάσεις γιατί μπορεί να λειτουργήσουν αντίστροφα. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Κριό σε επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και σε καλεί να μετριάσεις έξοδα και σπατάλες. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά σε οικονομικό επίπεδο για αυτό δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις με απόλυτο συντηρητισμό σε ότι αφορά τον τρόπο που ξοδεύει. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν αφού είναι εύκολο να ξεφύγεις και να λειτουργήσεις χάνοντας κάθε μέτρο. Με την Αφροδίτη από τον Ταύρο μέσα στο μήνα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και να διασκεδάσεις με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Νέες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν καθώς σου προσφέρουν γνώσεις και πληροφορίες που είναι εντυπωσιακές για εσένα. Κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν στα μέσα του μήνα καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό απογειώνουν την προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κάτι αιφνίδιο και ξέφρενο.

3ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο σου δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να αντιμετώπιζες σε συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Παράλληλα επικοινωνιακά οι σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο βελτιώνονται και μένουν στο παρελθόν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο στα μέσα του μήνα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη δεν σου επιτρέπει να έχεις διαύγεια στις αποφάσεις σου. Καλά θα κάνεις να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά καθώς αργότερα θα διαπιστώσεις ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κράτησε μικρό καλάθι σε δεσμεύσεις και μεγάλα λόγια για να μην πληγωθείς αργότερα. Με τον Άρη από τον Κριό να σε επηρεάζει προς το τέλος του μήνα φρόντισε να διαχειριστείς ορθολογικά τους οικονομικούς πόρους καθώς ξαφνικά έξοδα δεν αποκλείεται να χρειάζονται άμεση κάλυψη από την πλευρά σου. Η συντηρητική διαχείριση των χρημάτων θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα, αρκεί να μην υπερβάλλεις φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους γύρω σου.

Πηγή: Myastro.gr