Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από γκάφα σε γκάφα πηγαίνει ο Καψής!

Μετά το φιάσκο του διαγωνισμού γιά δημοσιογράφους και καλλιτέχνες με την ανάρτηση ενός πίνακα
"μαιμού" επιτυχόντων , (ήταν...δοκιμαστικό περιβάλλον σύμφωνα με την διοίκηση της ΝΕΡΙΤ) οι γκάφες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Η ΝΕΡΙΤ ζήτησε ΤΩΡΑ από όλους τους υποψήφιους να στείλουν ξανά ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα - δικσιολογητικά των μορίων τους αλλά τα ζήτησε να αποσταλούν και εγγράφως. Που βρίσκεται εδώ η πονηριά; Οτι τα δικαιολογητικά, έχουν ήδη σταλεί ηλεκτρονικά από τους υποψήφιους, εκτός από αυτά της προυπηρεσίας. Ομως αυτή υπολογίστηκε με βάση τις δηλώσεις των υποψηφίων. Προς έκπληξή τους, οι υποψήφιοι είδαν στον "μαιμού" πίνακα επιτυχόντων οτι ούτε η κατά δήλωσή τους προυπηρεσία δεν υπολογίστηκε σωστά. Και τώρα που είδαν την πρώτη γκάφα, ζητάνε τα χαρτιά γιά να μετρήσουν σωστά. Μετά, στην β φάση,  των αξιολογητών, ( που κατά παγκόσμια πρωτοτυπία κανείς δεν ξέρει ακόμα ποιοί είναι) θα γινόταν το τέλειο μαγείρεμα. Ο κ. Καψής που έχει την πολιτική ευθύνη, βγήκε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και 'αδειασε τον κ. Προκοπάκη λέγοντας οτι αυτά είναι ευθύνη της διοίκησης και του εποπτικού συμβουλίου ( που ο ίδιος διόρισε!!!).
   
    ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ : Μετά από σχετικές εντολές, λειτουργοί της Δικαιοσύνης παρακολουθούν τα όσα γίνονται και έχουν ήδη καταγράψει τις αποκλίσεις και τις παραλείψεις του διαγωνισμού που γίνεται "εκτός ΑΣΕΠ". Καταγγελίες έχουν ήδη γίνει και σε Ανεξάρτητες Αρχές.
   ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Με αυτόν τον τρόπο και το δεύτερο κόλπο που ετοιμάζεται γιά να μπουν από την πίσω πόρτα αποτυχόντες με την ποσόστωση του 20% ( θα σας ενημερώσουμε με ονόματα ότσαν θα έρθει η ώρα) Δημόσια Τηλεόραση δεν γίνεται. Τουλάχιστον τέτοια που να αξιζει τον κόπο να την βάλει ξανα κάποιος σε μία από τις 9 πρώτες θέσεις του τηλεκοντρόλ του. http://www.parapolitika.gr