Όταν συμφωνούν «ΒΗΜΑ» και Γεροβασίλη...Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται…

Δεν έχει σημασία αν είσαι ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ ή οτιδήποτε άλλο…
Μόνο δημοσιογράφος πρέπει να ‘σαι. Μόνο δημοσιογράφος. Για να αξιολογήσεις αν η
επίσκεψη του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα ή του Ματέο Ρέντσι… Αξίζει να μεταδοθεί ή όχι!

Όλη η υπόλοιπη συζήτηση… Ανακοινώσεις κομμάτων… Τοποθετήσεις πολιτικού προσωπικού… Και αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια… Είναι δείγμα μιας κοινωνίας που έχει τελειώσει (απ’ όλες τις απόψεις).

Πάντως σύμφωνα με τον «βηματοδότη» της εφημερίδας το «ΒΗΜΑ» και όχι τις ανακοινώσεις της εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, την Παρασκευή βρέθηκαν στην Αθήνα για να καλύψουν το γεγονός «Δεκάδες ξένοι δημοσιογράφοι – ανάμεσά τους και καμιά δεκαριά Γερμανοί που καραδοκούσαν για κάποια δήλωση του Τσίπρα».

Κατά συνέπεια όλοι αυτοί, είτε είναι αργόσχολοι και ήρθαν για διακοπές στη φθινοπωρινή ελληνική πρωτεύουσα είτε κάτι σοβαρό συνέβαινε!

ΥΓ Εντάξει έτυχε μια φορά να συμπέσουν «ΒΗΜΑ» και Γεροβασίλη, αφού και οι δύο αναφέρθηκαν στον αριθμό των δημοσιογράφων που κάλυψαν τη συνάντηση των ευρωπαίων του Νότου… Αλλά μόλις το συνειδητοποίησε ο ενημερωμένος και με αντανακλαστικά «βηματοδότης» – προφανώς ανατρίχιασε και αναγκάστηκε για να διαφοροποιηθεί να την καταγγείλει στο κλείσιμο της στήλης του γράφοντας για «ενημέρωση α λα Β. Κορέα»! Αυτά όμως συμβαίνουν όταν τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!...

enimerosi24.gr