Αγριο έγκλημα στους Γαργαλιάνους: Δολοφόνησαν νεαρή μητέρα 4 παιδιών

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του θανάτου της 35χρονης γυναίκας, μητέρας 4 παιδιών ηλικίας από ενός έως δέκα ετών, η οποία βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό της,
κοντά στην κοινότητα Λεύκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα έφερει τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, ενώ από νωρίς το πρωί βρίσκονται στον τόπο του συμβάντος και ερευνούν την περιοχή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την ανεύρεση στοιχείων που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ παίρνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την 35χρονη.
Το πτώμα της γυναίκας αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.
Η 35χρονη Γ.Π., σύμφωνα με πληροφορίες είχε να δώσει σημεία ζωής από χθες αργά το απόγευμα.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε σήμερα το πρωί ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος υπηρετεί στην Π.Υ. Γαργαλιάνων, ενώ πήγαινε για το μάζεμα των ελιών.
Μια εκ των εργατριών που είχε στο αυτοκίνητο είδε το αμάξι της γυναίκας του να βρίσκεται παρκαρισμένο σε κάθετο αγροτικό δρόμο. Αμέσως σταμάτησε και αντίκρισε, το αποτρόπαιο θέαμα, της νεκρής συζύγου του.
Οι αρχές ανακρίνουν το σύζυγο που φέρεται να ήταν και ο τελευταίος που είδε ζωντανή την άτυχη μητέρα.
Πηγή: messinianews.gr