Ψωμί με αλεύρι ζέας

Υλικά:
-500 γρ. αλεύρι Ζέας
-100 γρ.αλεύρι κριθαρένιο
-300 ml χλιαρό νερό
-3 κουταλιές της σούπας ταχίνι
-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-1,5 φακελάκι ξηρή μαγιά
-1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

-2 κουταλάκια του γλυκού γλυκάνισο
-2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
-2 κουταλιές της σούπας ηλιόσπορος
-λίγες νιφάδες Ζέας για πασπάλισμα.

Εκτέλεση
-Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε το νερό και το ταχίνι με το ελαιόλαδο.
-Προσθέτουμε τα άλευρα και το αλάτι, συνεχίζουμε με την μαγιά.
-Αρχίζουμε και τα ζυμώνουμε όλα μαζί καλά, αν δούμε πως είναι πολύ μαλακιά η ζύμη και κολλάει στα χέρια μας προσθέτουμε λίγο κριθαρένιο αλεύρι.
-Όταν το ζυμάρι μας είναι έτοιμο, το βάζουμε σε μια μεγάλη σακούλα τροφίμων, την οποία την δένουμε και ανοίγουμε δύο τρυπίτσες κοντά στο δέσιμο, και την τοποθετούμε στην συντήρησή του ψυγείου μας.
-Το αφήνουμε εκεί για περίπου 3 ώρες για να φουσκώσει και να τριπλασιάσει τον όγκο του.
Το ψήνουμε και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
Πηγή:http://argolidatora.blogspot.gr