Υλικά
Σκορπάμε όλα τα λαχανικά μας πάνω και δίπλα από το ψάρι μας που ήδη το έχουμε τοποθετήσει στη λαδόκολλα, και το περιχύνουμε με λάδι και το χυμό λεμονιού. Κλείνουμε τη λαδόκολλα σαν πακέτο, τυλίγοντας καλά μέσα το ψάρι με τα λαχανικά τους έτσι ώστε να θωρακισθούν και να μη χυθούν οι ζωμοί τους, τα βάζετε σε προθερμασμένο στους 190 βαθμούς φούρνο και ψήνετε για 45-50 λεπτά. Σερβίρετε τις τσιπούρες με λαχανικά εποχής στη λαδόκολλα σε πιατέλα και περιχύσετε με λαδολέμονο [αν θέλετε]. http://www.govastileto.gr
- τσιπούρα 1 κιλού περίπου ή 2 των 500 γρ. περίπου
- μέτριες πατάτες
- μέτρια κολοκύθια
- μέτρια καρότα
- χυμό 1/2 λεμονιού και στρογγυλές κομμένες φέτες λεμονιού
- 1 μικρή ντομάτα κομμένη σε στρογγυλές φέτες [προαιρετικά]
- 7-8 κ. σ. Ελαιόλαδο
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Ρίγανη ή θυμάρι
- Αλάτι – Πιπέρι
- Λαδόκολλες
Σκορπάμε όλα τα λαχανικά μας πάνω και δίπλα από το ψάρι μας που ήδη το έχουμε τοποθετήσει στη λαδόκολλα, και το περιχύνουμε με λάδι και το χυμό λεμονιού. Κλείνουμε τη λαδόκολλα σαν πακέτο, τυλίγοντας καλά μέσα το ψάρι με τα λαχανικά τους έτσι ώστε να θωρακισθούν και να μη χυθούν οι ζωμοί τους, τα βάζετε σε προθερμασμένο στους 190 βαθμούς φούρνο και ψήνετε για 45-50 λεπτά. Σερβίρετε τις τσιπούρες με λαχανικά εποχής στη λαδόκολλα σε πιατέλα και περιχύσετε με λαδολέμονο [αν θέλετε]. http://www.govastileto.gr