Σοκολατάκια καρδούλες.Γλυκά κεράσματα για τους λάτρεις της σοκολάτας

Υλικά για 6 άτομα

  • 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη
  • 250 γραμμάρια σοκολάτα λευκή ψιλοκομμένη
  • 1 φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς            

    Εκτέλεση

  • Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε τις σοκολάτες ξεχωριστά και τις λιώνετε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων ξεχωριστά.
  • Στη συνέχεια αφού έχουν λιώσει οι σοκολάτες μας παίρνετε την φόρμα με καρδούλες και γεμίζετε κάθε θήκη καρδούλας με την σοκολάτα κουβερτούρα μέχρι τη μέση.
  • Έπειτα τοποθετείτε στο ψυγείο το μείγμα σοκολάτας για 30 λεπτά μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα και βγάζετε από το ψυγείο.
  • Στη συνέχεια συμπληρώνετε το υπόλοιπο μισό της θήκης με το μείγμα λευκής σοκολάτας και παγώνετε ξανά.
  • Τέλος τυλίγετε αν θέλετε τις σοκολατένιες καρδούλες με αλουμινόχαρτο κανονικό ή αν έχετε χρωματιστό.          newsbeast.gr