Μοσχάρι κοκκινιστό

Υλικά για 4-6 άτομα

Για το κοκκινιστό
  • κρέας μοσχαρίσιο
  • κρεμμύδια ξερά 2 ψιλοκομμένα
  • σάλτσα ντομάτα από 2 ντομάτες
  • αλάτι
  • κόκκινο πιπέρι
  • λάδι
  • μάραθο                   
  • Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια μερίδας και το βράζουμε. Μόλις αρχίσει να αφρίζει, αφαιρούμε τον αφρό, κατεβάζουμε λίγο την φωτιά και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να είναι σχεδόν έτοιμο για περίπου 35 - 45 λεπτά.
  • Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια του κρέατος. Τα ανακατεύουμε για λίγο και προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και το μάραθο.
  • Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα για περίπου 10 λεπτά.          newsbeast.gr