Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Εντωμεταξύ λιώνετε το βούτυρο σε και κατσαρόλα και προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κόκκινο πιπέρι.
Σοτάρετε ελαφρά για 5 έως 7 λεπτά. Χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τις ντομάτες, τη βότκα, την κρέμα και το ξύσμα λεμονιού.
Ανακατεύετε, αυξάνετε τη θερμότητα και αφήνετε να σιγοβράσει. Στη
συνέχεια μόλις βράσει η σάλτσα προσθέτετε τι γαρίδες και αφήνετε να
βράσουν για 10 λεπτά.
Στα μισά του χρόνου ρίχνετε και τα ζυμαρικά και ανακατεύετε.www.newsbeast.gr