ΒΟΜΒΑ! “Ριχτάδικο” η Ελιά! Θα μπουμπουνίσουν το ΠΑΣΟΚ για να παίρνουν τις επιχορηγήσεις οι “58″ με καινούριο ΑΦΜ;

Το ΠΑΣΟΚ έχει χρεοκοπήσει οικονομικά. Προσοχή, δεν μιλώ για την πολιτική χρεωκοπία αλλά την οικονομική. Ειδικά όταν εκδικαστεί η υπόθεση Τσουκάτου, το ΠΑΣΟΚ θα υποχρεωθεί να επιστρέψει 190 εκατομμύρια στο Ελληνικό δημόσιο ή να τεθεί εκτός νόμου. Έτσι ορίζει ο ΚΠΔ και είναι ξεκάθαρος. Γι’ αυτό και ακόμα κρατούν την υπόθεση στο αρχείο.

Βγήκαν λοιπόν οι νταβατζήδες και δημιούργησαν το μόρφωμα των “58″. Μόρφωμα που θα κάνει ντεμπούτο στις Ευρωεκλογές. Ναι, ε; Και γιατί παρακαλώ όλη αυτή η κουβέντα αφού θα μπορούσαν κανονικότατα να ενταχθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ;

“Μα γιατί μιλάμε για ευρύτερη κεντροαριστερά” σου απαντούν, με την γνωστή γλίτσα πεζοδρομιακού απατεώνα.

Και πάμε τώρα στο μεγάλο κόλπο… Εάν το ΠΑΣΟΚ έμπαινε στην ευρωβουλή σαν ΠΑΣΟΚ, είναι δεδομένο ότι η επιχορήγηση που θα έπαιρνε θα συμψηφιζόταν με τα χρέη του στο δημόσιο.

Εάν όμως οι Ελιές κατέβουν στις Ευρωεκλογές ως μεταΠΑΣΟΚ μόρφωμα, ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΦΜ, τοτε θα μιλάμε για ένα πρώτης τάξεως ριχτάδικο, με μοναδικό σκοπό να παίρνει την επιχορήγηση των Ευρωεκλογών σε ξεχωριστό ταμείο. Κοινώς, ΡΙΧΤΑΔΙΚΟ.

Και είναι αυταπόδεικτο πως το επόμενο βημα θα είναι να κατέβει και στις εθνικές εκλογές με το ίδιο ΑΦΜ. Απάτη πρώτου μεγέθους. Οικονομική και όχι πολιτική, με ποινικές ευθύνες. Αναμένουμε λοιπόν την αντίδραση των εισαγγελέων εάν συμβεί κάτι τέτοιο.

Α.Ν.

ΥΓ. Έχει και το ΠΑΡΟΝ σήμερα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο…http://olympia.gr