ΝΕΑ Δημοσκόπηση

Μία δημοσκόπηση που θα πρέπει να προβληματίσει πολύ σοβαρά τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών. Ειδικά επειδή η εφημερίδα πρόσκειται φιλικά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει και καταγράφη πτώση στην εκλογική του επιρροή δίνοντας την ευκαιρία στη ΝΔ να… ανασάνει, παρότι θα έπρεπε να έχει πέσει στο καναβάτσο ειδικά μετά τις εξελίξεις στο ΤΤ και την μη προφυλάκιση Κοντομηνά.

Τους λόγους τους έχουμε εξηγήσει. Δεν μπορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μία κοινωνία που διψά για δικαιοσύνη να του μιλά για “κυβέρνηση της Αριστεράς” και να στρογγυλεύει τις απόψεις του με παρέλαση “επενδυτών” τύπου Σταθάκη, Τσακαλώτου ή εμφανίσεις τύπου Βαλαβάνη στα συστημικά ΜΜ”Ε”. Κακά τα ψέμματα, οι μόνοι που στέκονται αξιοπρεπώς στα τηλεπαράθυρα είναι ο Σκουρλέτης με τον Νίκο Παπά, η Κωνσταντοπούλου και κάπως ο Στρατούλης. Όταν στελέχη τύπου Μηλιου διασύρονται στα τηλεπαράθυρα από τους επαγγελματίες του λαϊκισμού, όταν γνέφουν καταφατικά το κεφάλι στην δαιμονοποίηση του γνήσιου κινήματος των “Αγανακτισμένων” από αυτούς που έστελναν το παρακράτος για να τους μαχαιρώνει, μην περιμένουν προκοπή.

Εάν ο κόσμος εκτιμούσε το τσίρκο Αλαβάνου, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε 30% από το 2007. Όμως είχε 3% και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνά ο Τσίπρας. Εάν δεν πείσει τον κόσμο ότι όχι μόνον δεν θα συνεργαστεί με την τραπεζοκρατία αλλά θα οδηγήσει τους εδώ “Προβόπουλους” στην δικαιοσύνη, τότε δεν θα έχει καμμία τύχη. Εάν δεν πείσει ότι θάβει στην πράξη τις ιδεοληψίες και τα τσιτάτα αριστεροφροσύνης που τα έχουμε ήδη ακούσει από τους Άκηδες, τους Γιάννους, τους Στουρνάρες και τους Μαντέληδες, θα τον καταπιεί η χοάνη του μνημονίου. Η πατρίδα δεν χρειάζεται “κυβέρνηση της Αριστεράς” αλλά κυβέρνηση της Ελλάδας.http://olympia.gr