Η αδυναμία για πολυτελή ζωή τους έριξε στην παγίδα: Επιχειρηματίας και μαζορέτα “έσπρωχναν” ναρκωτικά σε όλη την Αθήνα

Μια σπείρα διακίνησης ναρκωτικών εξάρθρωσε η αστυνομία. Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται  Ελληνας
ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στην πόλη Μάιντς της Γερμανίας, ως ο εγκέφαλος σπείρας που εισήγαγε και διακινούσε στην Αττική 8,6 κιλά MDMA, ναρκωτική ουσία με βάση την αμφεταμίνη
Μαζί, στο κύκλωμα, μετείχαν ακόμα ένας ομογενής από τη Γερμανία και μία 40χρονη, κάτοικος Νέας Σμύρνης, που στο παρελθόν είχε εργαστεί ως χορεύτρια σε μεγάλα clubs της Αθήνας και ως μαζορέτα σε ομάδα μπάσκετ .
Ο ομογενής είχε αποφυλακιστεί πριν από 8 – 9 μήνες, ύστερα από σύλληψή του στην Αττική για διακίνηση χασίς και κοκαΐνης. Είχε μισθώσει μεζονέτα στην Κηφισιά, για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιούσε ένα θηριώδες Audi A8, 4.000 κυβικών, και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με στόχο να ανοίξει κατάστημα πώλησης τσαγιού στη Γλυφάδα.
Από κοινού, με τον προσφάτως αποφυλακισμένο συνεργό του πραγματοποιούσαν συναντήσεις με ιδιοκτήτες δημοφιλών νυχτερινών κέντρων του Λεκανοπεδίου (κυρίως σε Γκάζι, Γλυφάδα και Κεφαλάρι) προκειμένου να κανονίζουν τις λεπτομέρειες για διάθεση MDMA στα καταστήματά τους.
Τα ναρκωτικά τα είχαν κρύψει στο διαμέρισμα της 40χρονης στη Νέα Σμύρνη. Σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι της βρέθηκαν 8,6 κιλά MDMA, 730 γραμμάρια αμφεταμίνης και 2,1 κιλά χασίς. Τη «διανομή» των ναρκωτικών έκαναν ένας Ελληνας οδηγός ταξί και ένας Αλβανός.
Σημειώνεται ότι η 40χρονη, πρώην μαζορέτα, είναι ομογενής από το Τορόντο του Καναδά και κατά το παρελθόν είχε εργαστεί ως χορεύτρια σε νυχτερινά clubs όπως το «Plus Soda», το «King Size» κ.ά.
“Από 50 έως 100 ευρώ το γραμμάριο κόστιζε και το πορτοφόλι τους μπορούσε να αντέξει ένα τέτοιο κόστος” λέει αξιωματικός της δίωξης ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών όμως με ταυτόχρονες εφόδους, συνέλαβαν συνολικά 6 άτομα και κατέσχεσαν συνολικά 25 κινητά τηλεφωνία που χρησιμοποιούσε η σπείρα.http://www.makeleio.gr