Σφαγμένος βρέθηκε υπαξιωματικός του στρατού στην Κάρπαθο!

Νεκρός στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Κάρπαθο, βρέθηκε
29χρονος μόνιμος υπαξιωματικός του στρατού, ο οποίος υπηρετούσε στο νησί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Ροδιακή» η τραγωδία, έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Πέμπτης και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία.
Στο νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο εξειδικευμένων αστυνομικών της σήμανσης και της ασφάλειας Ρόδου και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Στο νησί επίσης θα κληθεί και ιατροδικαστής, ενώ από τα μέχρι στιγμής ευρήματα, το έγκλημα αποδίδεται σε προσωπικούς λόγους.
Ο 29χρονος βρέθηκε χτυπημένος με αμβλύ όργανο στη θωρακική χώρα ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και μαρτυρίες στο σώμα του βρέθηκαν σημάδια που παραπέμπουν σε πάλη που προηγήθηκε.
Η αστυνομία του νησιού, ειδοποιήθηκε στις 12 παρά πέντε χθες το βράδυ από το Κέντρο Υγείας Καρπάθου, ότι άτομο βρίσκεται βαριά τραυματισμένο στο σπίτι του. Όταν έφθασαν εκεί αστυνομικοί και νοσηλευτές ήταν πλέον αργά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρξει αποτέλεσμα εντός των επόμενων ωρών.
Πηγή: rodiaki.gr