Βίασαν και λιθοβόλησαν 20χρονη κωφάλαλη στον Ασπρόσπυργο!

Τον χάρο με τα μάτια της είδε μία 20χρονη κοπέλα η οποία έπεσε θύμα
της μανίας και των άρρωστων ορέξεων τριών αντρών οι οποίοι της έστησαν καρτέρι, τη βίασαν και ακολούθως τη λιθοβόλησαν για να την εκφοβίσουν.
Το τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή του Ασπρόπυργου με την 20χρονη να είναι σε κατάσταση σοκ μετά από όλα όσα υπέστη και με τους γονείς της να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της, προσπαθώντας να της δώσουν δύναμη να ξεπεράσει το τρομερό περιστατικό που βίωσε.
Η εμφανίσιμη νεαρή, η οποία είναι κωφάλαλη, δε μπόρεσε να αντιληφθεί τους τρεις άντρες οι οποίοι, ως φαίνεται, την παρακολουθούσαν εδώ και καιρό και γνώριζαν την ιδιαιτερότητά της.
Οι δράστες την ακινητοποίησαν, τη βίασαν και στη συνέχεια άρχισαν να τη λιθοβολούν με μανία, προκειμένου να μην μπορέσει να βρει τη δύναμη να μιλήσει για όλα όσα υπέστη.
Μετά την επίθεση που δέχθηκε, η 20χρονη, σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, βρήκε τη δύναμη να πάει σπίτι της όπου στην προσπάθειά της με νεύματα να εξηγήσει με νεύματα στους γονείς της τι είχε συμβεί, έχασε τις αισθήσεις της.
Οι γονείς τρομοκρατημένοι την οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τι είχε υποστεί το άτυχο κορίτσι.
Η αστυνομία συνέλαβε και τους τρεις δράστες της επίθεσης.
Σύμφωνα με τη συνήγορο πολιτικής αγωγής της κοπέλας κ. Γιάννα Παναγοπούλου πρόκειται για ένα σύχρονο δράμα ενός κοριτσιού αδύναμου να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή να καλέσει σε βοήθεια, όταν δέχτηκε αυτή την πρωτοφανή και άγρια επίθεση από τους αδίστακτους βιαστές της.
«Εκτός από τη σωματική βλάβη έχει υποστεί τεράστια ηθική βλάβη. Έζησε ένα φρικτό εφιάλτη δεδομένης και της ιδιαιτερότητάς της. Η πολιτική αγωγή θα αγωνιστεί για την παραδειγματική τιμωρία των δραστών», σημειώνει η κ. Παναγοπούλου.
protothema