Βορειοευρωπαίοι επιχειρηματίες ταξιδεύουν στην Αθήνα για πληρωμένο έρωτα με νοικοκυρές

Επιχειρηματίες από τη Βόρεια Ευρώπη που δίνουν έως και 3.000 ευρώ έρχονται στην Αθήνα για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους με κυρίες της διπλανής πόρτας, αναφέρει η εφημερίδα «Εspresso».


To δημοσίευμα της εφημερίδας σημειώνει ότι στα δίχτυα κυκλώματος μαστροπών με έδρα τη Γερμανία που στέλνουν εύπορους Ευρωπαίους στην Ελλάδα της κρίσης για σεξοτουρισμό έχουν μπλεχτεί Ελληνίδες νοικοκυρές.

Μόνο στην Αττική υπολογίζεται ότι περίπου 2.500 γυναίκες της διπλανής πόρτας προχωρούν σε ζωντανό πορνό μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους για 60 ευρώ τη φορά. Ο τζίρος από το «ζωντανό» διαδικτυακό στριπτίζ ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, καθώς πληθαίνουν συνεχώς οι χρήστες του ίντερνετ που αναζητούν γυναίκες απ’ όλο τον πλανήτη, διατεθειμένες να αποκαλύψουν τα κάλλη τους μπροστά σε μια ηλεκτρονική «κλειδαρότρυπα».

Όπως γράφει η «Espresso» η Ελληνική Αστυνομία έχει διαβιβάσει επείγον σήμερα στην Ιντερπόλ για Γερμανό ο οποίος απευθύνεται σε ευκατάστατους βορειοευρωπαίους διαφημίζοντας μέσω κρυπτογραφημένης ιστοσελίδας καυτές βραδιές με Ελληνίδες νοικοκυρές που τα κάνουν όλα.

Ήδη η Αστυνομία έχει εντοπίσει τέσσερις Ελληνίδες νοικοκυριές ηλικίας από 35 έως 45 ετών οι οποίες έχουν δεχθεί να κάνουν συντροφιά σε Ευρωπαίους που ταξιδεύουν για αυτό το λόγο την Αθήνα.

Μάλιστα πληρώνουν 1.000 ευρώ τη βραδιά από τα οποία τα 400 παίρνει ο Γερμανός που κλείνει τα ραντεβού. Τρεις Ελληνίδες μένουν στο κέντρο της Αθήνας και μία 45χρονη που είναι παντρεμένη με παιδιά και έχει κάνει τα περισσότερα ραντεβού από Γερμανία, Δανία και Νορβηγία μένει στα νότια προάστια.

Πηγή: espresso