Τα ψέματα τελείωσαν το 2010.

Του Μιχάλη Ιγνατίου
Αποφεύγω πάντα να ασχολούμαι με τα εσωτερικά των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, βασικά επειδή όλα είναι «φτιαχτά» και «κατασκευα­σμένα» και διότι δεν προσφέρουν τίποτα στη χώρα και στον δύσμοιρο λαό της, ο οποίος υποφέρει ακριβώς λόγω της ανικανότητας των ταγών του έθνους.
Ομως, τα όσα φαιδρά συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι
την ίδια στιγμή και πολύ σοβαρά, υπό την έννοια ότι η Ελλάδα βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Εμφύλιο και αυτοί οι ανόητοι αλληλοσπα­ράσσονται, αντί να ενωθούν και να προσφέρουν στις προσπάθειες της σωτηρίας της πατρίδας.
Ερώτημα: Ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί σήμερα, πώς θα μπορέ­σουν αυτοί οι υποψήφιοι, οι λοιποί πολιτικοί και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας να συνεργαστούν ξανά, ώστε να αποτελέσουν μία ισχυρή δύναμη, και έναντι του κ. Τσίπρα αλλά περισσότερο για να προσφέρουν στην Ελλάδα; Διότι η χώρα δεν μπορεί να περιμένει πότε θα αποφα­σίσει η συντηρητική Δεξιά να σταματήσει να είναι πηγή ανεκδό­των και δόση ευθυμίας για τον λαό.
Οταν οι χώρες βρίσκονται στη δεινή θέση της Ελλάδας, οι πολιτικοί ταγοί δεν ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός της οικονομικής κρίσης. Στη ΝΔ σκοτώνονται και βρίζονται μεταξύ τους, εδώ και εκεί κάνουν και καμιά δήλωση για λόγους κομματι­κού ακροατηρίου εναντίον του πρω­θυ­πουργού, αλλά δεν προσφέ­ρουν τίποτα απολύτως στη σταθερό­τητα της χώρας, όπως οφείλουν. Και αφή­νουν τον κ. Τσίπρα, με τους ερασι­τέχνες υπουργούς του, να βολοδέρ­νουν και να έχουν πάντα στο μυαλό τους τη «βόμβα» που αποτελούν οι έριδες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αντί τη σωτηρία της χώρας.
Η Ελλάδα εξαρτάται απόλυτα από τους δανειστές. Δεν θα χρησιμοποιήσω τη λέξη ελέγχεται από τους Θεσμούς, διότι ενοχλείται η υπερηφάνεια των πολιτικών μας. Ομως, είναι μια πραγματικότητα. Ενα από τα πολλά παραδείγματα είναι το «παράλληλο πρόγραμμα» που σκαρφίστηκε ο μαρξιστής κ. Τσακαλώτος, ο οποίος πρέπει να ταλαιπωρείται με τη συνείδησή του, και αναρωτήθηκα πολλές φορές τι θα συμβεί όταν ξεσπάσει, όχι εναντίον της αντιπολίτευσης, αλλά εναντίον των πολιτικών που ο ίδιος εξαναγκάστηκε να δεχθεί και να συνυπογράψει. Οι δανειστές το απέρριψαν και η κυβέρνηση το εγκατέλειψε με την ουρά στα σκέλια.
Τα ψέματα για τη χώρα και τους πολιτικούς τελείωσαν από το 2010. Αρνούνται να το καταλάβουν, πόσω μάλλον να το δεχθούν. Ομως, αυτή η άρνηση της πραγματικότητας προσθέτει στα πάθη του λαού. Ας ελπίσουμε ότι η ΝΔ θα τελειώσει τα καραγκιοζιλίκια σήμερα και με σοβαρότητα θα συνεργαστεί με όλες τις δυνάμεις του τόπου για να σωθεί η χώρα...
Πηγή:  ethnos.gr